Napokon belül lezárul a Wall Street Memes gyűjtése – Nincs vesztegetni való idő

-


Vendégbejegyzés


A Wall Street Memes előértékesítése a végéhez közelít, így már csak pár nap áll azoknak rendelkezésére, akik kedvezményes áron szeretnének vásárolni a $WSM érmékből.

Az előértékesítés májusban kezdődött, és azóta a fejlesztőknek több mint 25 millió dollár értékben sikerült eladni a $WSM tokenekből.

Ilyen bevétel mellett pedig a WSM kétségtelenül az év legsikeresebb projektje. Akik a közelgő listázás előtt szeretnének vásárolni a tokenekből, azok még megtehetik kedvezményes áron, 0.0337 dollárért.

Erre azonban már csak néhány napod maradt, mivel szeptember 25-én magyar idő szerint este 9-kor lezárul a Wall Street Memes értékesítése. Kicsivel ezt követően elérhetővé fognak válni a tokenek a legnagyobb kriptotőzsdéken.

Wall Street Memes

A végső visszaszámlálás megkezdődött

Mivel az alacsony áron beszerezhető érmék vásárlására már csak néhány nap maradt, így a lehetséges befektetőknek nem maradt vesztegetni való idejük.

A projekt az elért sikereket nem kizárólag a szerethető stílusának, hanem a mögöttes rendszerének is köszönheti.

Mivel a Wall Street Memes ökoszisztémája lehetővé teszi az aktív és passziv jövedelemszerzést is, így messze felülmúlja a kezdeményezés a vetélytársait.

A projekt mögött álló csapat már 2019-óta aktívan részt vesz a befektetésekkel és gazdasággal kapcsolatos mémkultúra alakításában.

Az állandó jelleggel megosztott vicces, egyúttal aktuális mémeknek köszönhetően a WSM mögötti közösség mérete 1 millió főnél is nagyobbra duzzadt.

A csapat számára ráadásul nem a mostani az első találkozás a blokklánc-technológiával. 2021-ben a fejlesztők kiadták a Wall Street Bulls NFT gyűjteményüket.

Ebből nem csupán 3 millió dollárnál is nagyobb bevétel származott, hanem a 10 000 darabból álló kollekció mindössze 32 perc alatt elfogyott.

Mára a Wall Street Memes közössége akkorára duzzadt, hogy még olyan prominens figurákkal is kapcsolatba kerültek a készítők mint Elon Musk.

Ráadásul az előértékesítés során egy rejtélyes kriptotárca néhány perc alatt nagyjából 1 millió dollár értékben vásárolt $WSM érmékből.

Wall Street Memes

Bár biztosra nem lehet tudni ki áll a titokzatos tárca mögött, sokan úgy vélik a mémérmék és az oldal rajongója, Musk végezte el a nem hétköznapi vásárlást.

Köszönhetően a népes közösségnek a WSM mögött, az előértékesítés már az első napjaiban is kimagasló sikereket tudott elérni.

Kevesebb mint 24 órával a gyűjtés kezdetét követően több mint 1 millió dollár értékben sikerült eladni a $WSM-ből.

Mostanra pedig hosszú hónapok kitartó munkája után a gyűjtés az utolsó napjaihoz közelít.

Érthető módon a befektetők is magasabb sebességfokozatra kapcsoltak a vásárlást illetően, hiszen az előző napokban több 10 ETH-t (Nagyjából 16 000 dollár) is meghaladó tranzakciót lehetett látni.

A befektetők mellett a kriptoinfluenszereknek is belopta magát a szívébe a projekt. Olyan közismert elemzők, mint a 310.000 követővel rendelkező Michael Wrubel kifejezetten pozitívan nyilatkoztak a Wall Street Memesről.

Wrubel szerint az sem zárható ki, hogy a token értéke a listázást követően akár 1000%-ot is erősödhet majd.

$WSM érmék vásárlása itt

Stakelés és előremutató tokenomika

Szemben a legtöbb, bármilyen felhasználási módot nélkülöző projekttel, a Wall Street Memes érméket azonnal fel lehet használni.

Az ökoszisztéma ugyanis lehetővé teszi a stakelést, aminek segítségével akár közvetlenül a vásárlást követően lehetőséged van passzív jövedelemhez jutni.

Wall Street Memes

További hatalmas előnye ennek a megoldásnak, hogy a hosszú távú befektetőknek köszönhetően a listázás után csekélyebb mértékű eladási hullámra kell készülni.

Írásunk idején 354 millió érme van stakelve, vagyis az előértékesítés során elérhető 1 milliárd $WSM-nek több mint a harmada. Amennyiben te is a passzív pénzkeresés ezen módját választod, úgy éves szinten 56% extra érmére tudsz szert tenni.

Ennek kapcsán érdemes azt megnézni, hogy míg a Bitcoin értéke egy év alatt 40%-kal nőtt, addig te ennek a hozamnak közel a másfélszeresét érheted el.

Arról nem is beszélve, hogy a token értékének növekedésével a befektetésed is értékesebbé fog válni.

Szintén fontos szempont, hogy a stakelés lehetősége a $WSM érméknek hosszú távon biztosít értéket. Ennek hála a Wall Street Memes hosszú évekig képes lesz az állandó növekedésre.

A stakelésre szánt érmekészlet 5 év alatt szabadul fel, vagyis fél évtized áll a rendelkezésedre ahhoz, hogy profitálj a projektből.

Lényeges kiemelni, hogy a teljes érmekészlet mérete jelentősen kisebb, mint amit más mém érméknél látni lehet.

A Dogecoin esetében például összesen az elérhető érmék száma 141 milliárd, míg a WSM esetében mindössze 2 milliárd.

Ennek a mennyiségnek a fele az előértékesítés ideje alatt kerül eladásra, 20% a CEX és DEX likviditás biztosítására lesz fordítva, míg 30% közösségi jutalmak formájában kerül kiosztásra.

Wall Street Memes

Utóbbira ékes bizonyíték a gyűjtés ideje alatt elérhető 50.000 dolláros airdrop. Minden befektető, aki vásárol az érmékből, részt vehet az akcióban, aminek végeztél 5 szerencsés fejenként 10.000 dollár értékű $WSM-et kap jutalmul.

Amennyiben szeretnéd a projektet jobban is megismerni, vagy Ethereum, Tether illetve bankkártya segítségével vásárolnál, látogass el a magyar nyelven elérhető weboldalra, még ma!

Irány a Wall Street Memes

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Történelmi bukáshoz közelíthet az amerikai dollár

Peter Schiff, az ismert közgazdász a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait az USA pénzrendszeréről, és a felvázolt kép távol van az idillitől. Hogy mennyire...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!