2 hét alatt 3.6 millió dollárt tudott gyűjteni a stakelhető Bitcoin

-


Vendégbejegyzés


Írásunk idején a Bitcoin BSC ($BTCBSC) 3.6 millió dollárt tudott gyűjteni mindössze 2 héttel az indulást követően.

Minden jel szerint a befektetők azonnal ráharaptak az „új Bitcoin„-nak is nevezett kezdeményezésre.

A népszerűség egyik lehetséges oka, hogy szemben az eredeti BTC-vel, a Bitcoin BSC esetében lehetőség van a stakelésre is. Emellett viszont a token rendelkezik az összes lényeges tulajdonsággal, ami a Bitcoinnál megtalálható.

Sőt, egyes területeken még meg is előzi a BTC-t, hiszen a $BTCBSC nem csak gyorsabb, hanem több felhasználási móddal is rendelkezhet. Továbbá az érmék validálása minimális energiát igényel.

Azok, akik úgy döntenek hogy lekötik az érméiket, jelenleg éves szinten 145% ajándék érmére tehetnek majd szert.

A projekt puha sapkája 4 millió dollárnál van, ami akár napokon belül teljesülhet is. Ezt követően kezdetét veszi az utolsó szakasza a gyűjtésnek, melyen további 2 millió dollár összegyűjtése a cél.

 

Szeretném megismerni a Bitcoin BSC-t

Továbbfejlesztett Bitcoin 0.99 dollárért?!

A Bitcoin BSC egy teljesen új projekt, amihez a kereskedők a 2011 április BTC árfolyamán tudnak hozzájutni. Ekkora a Bitcoin ára 1 dollárnál is kevesebb volt, míg az elérhető érmék mennyisége 6 milliónál állt.

A projekt nem csupán esélyt kínál a kereskedők számára az alacsony árú BTC vásárlására, hanem egyúttal számos gyengeségét is orvosolják a fejlesztők a Bitcoinnak.

Ilyen például az áttérés a BTC által használt Proof-of-Work (PoW) protokollról a zöldebb és gyorsabb Proof-of-Stake (PoS) konszenzusos mechanizmusra.

Az előértékesítés teljes ideje alatt az érméket 0.99 dollárért lehet majd megvásárolni, azonban a jelek szerint erre már csak korlátozott idő áll rendelkezésre.

PoS kontra PoW

A Bitcoin BSC egy BEP-20 érme. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az érme a BNB Smart Chain hálózatát használja, ami rendkívül jól skálázható, olcsó és gyors. Továbbá lehetővé teszi, hogy stakeléssel is jutalomhoz lehessen jutni.

A Bitcoint az évek alatt számos kritika érte a validálási rendszere kapcsán, hiszen az módfelett környezetszennyező és magas díjakat von maga után.

Szintén az ökoszisztéma negatívumai közé tartozik, hogy a költséges eszközök miatt szinte kizárólag cégek számára elérhető a bányászás.

A PoS érmék -amilyen a Bitcoin BSC is, azonban lehetővé teszik a rugalmasságot, minimális enegiát igényelnek és a stakelés előnyeit minden felhasználó élvezheti.

Stakelési jutalmak

A projekt egyik legnagyobb előnye az, hogy akár már a listázás előtt, közvetlenül a vásárlást követően meg lehet kezdeni a passzív jövedelem begyűjtését.

Az elérhető jutalom mértékét a stakelési medence mérete, illetve az általunk berakott érmék mennyisége határozza meg.

Jelenleg 1.8 millió érme van stakelve, vagyis a befektetők több mint fele a passzív jövedelemszerzés mellett döntött.

A stakeléssel 0.25 $BTCBSC-t lehet kapni blokkonként, vagyis minden 10. percben ennyi érme fog felszabadulni. Az éves megszerezhető jutalom, ahogy a képen is látható 145%!

Minden bizonnyal a jutalom mennyisége idővel csökkenni fog, azonban még így is jelentősen nagyobb hozamra lehet számítani, mint a legtöbb kripto esetében.

Még ha 50%-kal is csökkenne az éves várható passzív profit, az is több mint dupla annyi lenne, mint amennyit a Bitcoin erősödött az előző év során.

Érdemes azonban szem előtt tartani, hogy a minimális lekötési idő a Bitcoin BSC esetében 1 hét.

Profi tokenomika

A Bitcoin BSC-nek a tokenomikája szinte teljes egészében megegyezik a BTC-ével.

A $BTCBSC ökoszisztémában 21 millió érme létezik összesen, melyek adagonként, nagyjából 120 éven belül válnak majd teljesen elérhetővé.

Követve a 2011 április állapotokat, kezdetben összesen 6.125 millió érme lesz elérhető. Ebből már nagyjából 3.5 millió talált gazdára az előző 2 hét során.

Előreláthatólag napokon belül teljesülhet a 4 millió dolláros puha sapka, vagyis várhatóan a kezdeti mérete a Bitcoin BSC-nek 6 millió dollárnál fog állni.

Amennyiben nem sikerülne az összes érmét eladni, úgy a gazdátlan tokenek a stakelési medencébe fognak kerülni. Elnézve azonban a gyűjtés eddigi sikereit, erre viszonylag kicsi az esély.

420.000 érme fedezi majd a különböző kriptotőzsdéken a likviditást, továbbá a fennmaradó érméket stakelési jutalomként lehet majd megszerezni.

Irány a Bitcoin BSC

Annak érdekében, hogy a projekt kövesse a Bitcoin tokenomikáját, a megszerezhető érmék a következő 120 év során, adagonként fognak felszabadulni. Vagyis akár életed végéig élvezheted a tetemes passzív jövedelmet amit a Bitcoin BSC biztosít.

Garancia semmire sincs azonba beszédes, hogy a Bitcoinklón BTC20 a listázás után 600%-ot tudott erősödni.

Ez a példa jól személteti, hogy a befektetőknek mekkora igényük van az ilyen jellegű projektekre. 

A szakértők imádják a $BTCBSC-t

Érthető módon nem kizárólag a befektetők, hanem az elemzők is hamar felkapták a fejüket az új Bitcoinra. 

A 400.000 feliratkozóval rendelkező Joe Parys szerint például a Bitcoin BSC egyike lehet hamarosan az 5 legjobb Bitcoin alternatívának.

Mellette a holland Corner Marchand is osztozik az optimizmusban. A youtuber álláspontja szerint elképzelhetőnek tűnik a listázást követően az 500%-os árfolyamnövekedés is. 

Mellettük Jacob Crypto Burry úgy vélekedik, a tokenomika, az eddig elért sikerek és a stakelés lehetősége miatt idővel a 10-szeres növekedés sem zárható ki.

Ezt kell tudnod az előértékesítésről

Ahogy azt már írásunk elején is említettük, a Bitcoin BSC az előértékesítési szakaszában van, aminek során egységes áron, 0.99 dollárért lehet érméket vásárolni.

Alig 2 hét alatt a készítőknek sikerült több mint 3.5 millió dollárt összegyűjteni, és a projekt segítségével tetemes passzív jövedelemre lehet szert tenni.

Az érméket BNB, ETH és USDT-vel egyaránt meg lehet vásárolni, a minimális vásárlási összeg pedig csupán 10 dollár.

Amennyiben stakeled az érméid, abban az esetben minimum 7 napig kell várnod, hogy hozzá tudj férni a megszerzett jutalmadhoz és a lekötött érméidhez.

A projektet a Coinsult validálta, ezért nem kell semmilyen visszaéléstől tartanod az okosszerződések felépítésével kapcsolatban. 

Ha szeretnél naprakész lenni a Bitcoin BSC-vel kapcsolatos hírekkel, akkor érdemes csatlakoznod a projekt Telegram csatornájához.

Látogass el a Bitcoin BSC magyar nyelvű weboldalára még ma!

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Történelmi bukáshoz közelíthet az amerikai dollár

Peter Schiff, az ismert közgazdász a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait az USA pénzrendszeréről, és a felvázolt kép távol van az idillitől. Hogy mennyire...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!