Uniswap technikai elemzés 05.30.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Uniswap

Az Uniswap árelemzése a mai napra nézve bikás, mivel a coin árfolyama továbbra is emelkedő tendenciát mutat.

A közelmúltbeli emelkedés 2023. május 16-án kezdődött, amikor az UNI 4,91 dollárnál kapott támogatást.

A coin a 2023. április 18-i 6,33 dolláros tetőzés után csökkenésnek indult, és a csökkenő trend május 26-ig tartott, ez idő alatt jelentős értékvesztést szenvedett el.

Ma azonban ismét elindult a bikás lendület, mivel az árfolyam jelenleg 5,18 dolláron kereskedik, újra tesztelve az 5,14 dollárnál jelenlévő ellenállást.

Az UNI/USD értékének további emelkedése várható a következő órákban is, amennyiben a vevők is bekapcsolódnak.

Az 1 napos Uniswap árelemzés bikás árfolyammozgást mutat a nap folyamán, mivel az árfolyam újra próbára tette az 5,14 dolláros ellenállást.

Tegnap óta folyamatos árfolyammozgás figyelhető meg, de ma a bikák biztosították a főszerepet.

Az UNI/USD árfolyam az 5,18 dolláros szintig emelkedett, mintegy 1 százalékos értéknövekedéssel az elmúlt 24 óra alatt, és hamarosan további erősödés várható, mivel az UNI bikák most az 5,20 dolláros ellenállást veszik célba legközelebb. De ez jelenleg még távolinak tűnik.

A mozgóátlag (MA) 5,06 dolláron áll, jelentősen az uralkodó árszint alatt, és az SMA 50 görbe alatt is helyezkedik el, ami a korábban kialakult tartósan csökkenő trendnek tulajdonítható.

A Bollinger-sávok mutatója emelkedett volatilitást jelez, mivel a mutató átlagvonala jelenleg 5,13 dolláron pihen. Ennek ellenére a volatilitás továbbra is magas.

A felső Bollinger-sáv az 5,35 dolláros ellenállási szintnél helyezkedik el, míg az alsó Bollinger-sáv a 4,91 dolláros legerősebb támogatási szintnél található.

A Relatív Erősség Index (RSI) jelenleg 49-es indexen mozog, ami egy figyelemre méltó felfelé ívelő görbét mutat, ami a piacon megfigyelhető fokozott vásárlási aktivitásnak tulajdonítható.

Az óránkénti és a napi Uniswap árelemzés is bikás, mivel mindkét grafikonon pozitív ármozgások figyelhetők meg.

Mindkét előrejelzés a bikáknak kedvez, mivel a bikás lendület emelkedése az árfolyamot 5,18 dollár fölé vitte.

Az árfolyam az elmúlt négy órában is lefedte az emelkedő mozgást, ami azt jelenti, hogy hamarosan további UNI/USD értéknövekedés várható.

uniswap

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance vezérigazgatója nyilatkozott a Ethereum ETF-ek jóváhagyásáról

Az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete (SEC) 2024. május 23-án hagyta jóvá a spot Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett pénzügyi alapok (ETF)- bejegyzését. Az Ethereum árfolyama...

Az altcoinok értéke háromszorosára nő? Elemzők kitörést jósolnak!

Vendégbejegyzés Az altcoinok piaca, egy olyan szegmens, amelyet gyakran beárnyékol nagyobb rokona, a Bitcoin (BTC), jelenleg lenyűgöző emelkedő pályájával kerül a címlapokra. Az elmúlt két hétben ezen...

🚀 Top 5 altcoin milliomos potenciállal: A szakértők választása a mai piacra

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás új izgalmakat lobbantott fel a kriptopénzek világában. A szakértők öt olyan altcoint emeltek ki, amelyek kiemelkednek a potenciáljukkal, hogy a szerény befektetéseket...

Íme, amiért a Bitcoin ára tovább eshet, állítja a top elemző

A Bitcoin (BTC) árfolyama csökkent, ahogy a kereskedők figyelik a megszűnt Mt. Gox tőzsdéhez kapcsolódó tárcák tevékenységét. Az Mt. Gox adminisztrátorai intenzívebbé teszik az erőfeszítéseket, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!