A Cardano tranzakciós díjai rekordmagasak

-

A Cardano, a piaci kapitalizáció szerint harmadik legnagyobb okosszerződés-platform, a Messari adatai szerint a tranzakciós díjak jelentősen emelkedtek.

Május 28-án a Cardano hálózati tranzakciós díjak rekordmagasságot értek el 15.200 dollárral, ami a legmagasabb 2022. augusztus 11. óta, ami a megnövekedett hálózati aktivitást és keresletet jelzi.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Alig egy hónappal korábban, május 1-jén a díjak jóval alacsonyabb szinten, 8.400 dolláron álltak.

A Bitcoin, a legnagyobb piaci tőkeértékű kriptopénz, az elmúlt 24 órában 1,76 millió dolláros tranzakciós díjat regisztrált, ami szöges ellentétben áll a Cardano 15.200 dolláros értékével.

Az Ethereum, a második legnagyobb kriptopénz és a vezető okosszerződés-platform még magasabb tranzakciós díjakat mért, összesen 9,16 millió dollárt.

Ezek a számok arra utalnak, hogy a Cardano a díjak közelmúltbeli megugrása ellenére még mindig előnyben van az alacsonyabb tranzakciós költségek terén.

A tranzakciós díjak jelentős különbségének elsődleges oka a platformok mögöttes technológiája.

A Cardano úgy lett kialakítva, hogy nagyobb mennyiségű tranzakciót tudjon kezelni másodpercenként (TPS), ami tovább csökkenti a tranzakciónkénti költségeket.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A Cardano nemrég jelentős, 91%-os növekedést tapasztalt a decentralizált tőzsde (DEX) forgalmában az elmúlt héten, ami 68,5 millió dollárra emelkedett.

Az ugrás elsősorban a Cardano alapú DEX platformok, különösen a Minswap megnövekedett aktivitásának tulajdonítható, amely a teljes DEX-volumen 90,4%-át tette ki.

Olvastad már? A BKEX felfüggeszti szolgáltatásait a pénzmosási botrány miatt

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!