Uniswap technikai elemzés 04.11.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Uniswap

Az Uniswap árfolyamelemzése szerint potenciális bikafutás van kilátásban, mivel az elmúlt 24 órában az árfolyam több mint 2%-kal emelkedett, így átlépte az első ellenállási pontot 6 dollárnál.

A március 27.-i 5,5 dolláros mélypont óta a magasabb szintre, 5,8 dollárra emelkedett, és az UNI támasza az 5 dolláros szint volt.

Az első ellenállási ponton való túllépés azonban bizalmat ébreszthet a vevőkben, és tovább lendítheti az árfolyamot felfelé.

A következő ellenállási pont 6,5 dollárnál található, és az árfolyam a jelenlegi tendencián túl ezen a ponton felfelé mozoghat.

Az Uniswap továbbra is a 20. helyen áll a kriptopiacon, 6.057.733.652 dolláros piaci kapitalizációval.

Az Uniswap árelemzésének 24 órás gyertyás grafikonján látható, hogy az ár az április 6.-án elhelyezett csökkenő trendről megfordulva gyors emelkedő irányt alakít ki a 6 dolláros szint felé.

A hónap elején azonban egy hasonló és meglehetősen rövid zöld gyertya látható, és ez a trend nem tudott jelentősebb emelkedéssé válni.

Az UNI árfolyama továbbra is a 9 és 21 napos mozgóátlagok felett van a 24 órás grafikonon, valamint a 6 dollárnál lévő 50 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) felett.

A 24 órás relatív erősségi index (RSI) egészséges piaci értékelést mutat az Uniswap számára, 50,39-en áll.

Mivel az ár valószínűleg tovább emelkedik, az RSI 60-nál lenne a felső határ, és bármilyen elmozdulás a túlvásárolt zónába gyorsan véget vethet a jelenlegi emelkedő trendnek.

Eközben a mozgóátlag konvergencia divergencia (MACD) görbe is azt mutatja, hogy a trendvonal folytatása a jelzővonal felett van,egy másik pozitív mutatót megjelenítve.

Az UNI kereskedési volumene hatalmasat nőtt az elmúlt 24 órában, többnyire vételi ügyleteket eredményezve, ami az Uniswap árfolyamelemzés pozitív mutatóit koronázza meg.

Uniswap

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!