A Huobi Global 30 millió dolláros nyereséget könyvelt el

-

Justin Sun, a Tron alapítója és a Huobi Global tanácsadója bejelentette, hogy a kriptotőzsde 30 millió dolláros nyereséget ért el az első negyedévben.

A hír egybeesik Sun azon terveivel, hogy a Huobi számára virtuális eszközszolgáltatói engedélyt szerezzen Hongkongban.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Huobi Global 150 millió dolláros bevételt könyvelhetett el az első negyedévben.

Justin Sun egy friss tweetben osztotta meg, hogy a Huobi Global 150 millió dolláros bevételt ért el 2023 első negyedévében, 120 millió dolláros kiadás és 30 millió dolláros nyereség mellett.

Annak ellenére, hogy az FTX tőzsde összeomlását követően számos kihívással kellett szembenéznie, a Huobi hatékonysági intézkedései és konszolidációs erőfeszítései kifizetődtek.

A Sun előrejelzése szerint a Huobi bevétele a második negyedévben 187 millió dollárra nő, 76 millió dolláros kiadás mellett, ami jelentős, 111 millió dolláros nyereséget eredményez.

Az átláthatósági lépés egybeesik a Huobi azon törekvéseivel is, hogy engedélyt szerezzen Hongkongban.

Bár a pletykák szerint Sun tárgyalásokat folytat arról, hogy eladjon néhány részvényt a tőzsdében, ő tagadja az ilyen terveket.

Eközben a Binance állítólag visszautasított egy ajánlatot, hogy megvásárolja Sun tulajdonrészét a Huobiban.

Annak ellenére, hogy a Sun felvásárolta a tőzsdét, a Huobi kereskedési volumene csökkent, és jelenleg nincs a kereskedési volumen tekintetében az első tízben.

A Huobi azonban nemrég bejelentette, hogy stratégiai partnerséget kötött a Gala Games-szel a Web3 és a Layer-1 fejlesztésére, ezzel is demonstrálva elkötelezettségét a Web3 ökoszisztéma iránt.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Ami a szabályozási frontot illeti, a Sun ellen az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) pert indított, mivel állítólag megsértette az értékpapír-szabályokat, a csalás elleni és a piaci manipulációra vonatkozó előírásokat.

A Sun azzal érvel, hogy a per „nem megalapozott”, és bírálja a SEC-t, amiért nem biztosít egyértelmű szabályozási előírásokat és átlátható iránymutatásokat.

A Huobi Token (HT) jelenleg 3,59 dolláron kereskedik, a szélesebb piac fellendülése ellenére kis elmozdulással.

A token árfolyama a tőzsde bevételeinek növekedése és a stratégiai partnerségek ellenére viszonylag stabil maradt.

zeta

Olvastad már? 100 milliárddal kevesebb hitelt igényeltek az USA-ban

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A szakértők szerint a legjobb altcoinok készen állnak a rövid távú nyereségre

Vendégbejegyzés A kriptopiac a fellendülés erős jeleit mutatja, felkeltve a tapasztalt befektetők és az újonnan érkezők figyelmét egyaránt. A bikás tendenciával a láthatáron a reflektorfény a kiválasztott...

A Cardano 1,7 milliárd dollárral növeli a piaci tőkeértéket

A Cardano, az egyik legmenőbb kriptovaluta, ma figyelemre méltó feltámadást tapasztalt, több mint 1,7 milliárd dollárral növelve piaci kapitalizációját. Ez a fellendülés a kriptopénzek piacán tapasztalható...

Három év börtönt kapott a biztonsági szakértő, aki két tőzsdét is meghekkelt

Ez az első eset, hogy az USA-ban börtönbüntetést kapott valaki azért, mert kihasználta egy okosszerződés kódhibáját, a bíróság ráadásul az ellopott 12 millió dollár visszafizetésére...

Az elemző masszív árrallyt jósol az altcoinok számára, amelyet a BTC feleződése vált ki, a SOL, DOT, TON, OP és BLP-re utalva

Vendégbejegyzés A kriptopiac egy izgalmas szakaszba lép, ahogy a Bitcoin következő feleződése közeledik. Az elemzők a kiválasztott altcoinok felé fordítják figyelmüket, jelentős értéknövekedést várva. Közülük a SOL, a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!