Újabb MicroStrategy vásárlás

-

Michael Saylor bejelentette, hogy a cége ismét bitcoint vásárolt, kihasználva a remek alkalmat az olcsó BTC esetén. A MicroStrategy készlete így most 129699 bitcoin, amelynek beszerzési átlagára 30644 dollár.
A cégvezető ismét megerősítette az optimizmusát a bitcoin jövőjével kapcsolatban, annak ellenére, hogy a közelmúltban turbulenciákat lehetett tapasztalni az árfolyamban.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az USA tőzsdefelügyeletéhez eljuttatott beszámolóban a MicroStrategy úgy nyilatkozott, hogy 480 BTC-t vett nemrégiben, megközelítően 20800 dolláros áron.
Ez egy 10 millió dolláros vásárlást jelent. Ezzel a mennyiségeel a cég számít a legnagyobb vállalati bitcoin-tulajdonosnak, a készletük dollárban számolt értéke megközelíti a 4 milliárdot.


A cég nem habozott, hogy az extrémnek mondható piaci környezetet előnyére fordíthassa, és a 20 ezer dolláros árfolyam érintésekor alaposan bevásárolt.
Ez nagyjából 10 ezerrel van a cég eddigi álagára alatt, azaz akár 33%-os kedvezményként is fel lehet fogni.
A vállalat bitcoin-készlete jelenleg úgymond mínuszban van, azaz az árfolyama alacsonyabb, mint a vételi ára. Ez a mínusz persze realizálatlan, nem valódi.
A cég és a vezetője, Michael Saylor ismételten megerősített mindenkit, hogy nem számítanak a kedvezőtlen körülmények, akkor is tartják a készleteiket, és semmiféle eladási tervük nincsen.
Pletykák természetesen indultak amiatt, hogy a veszteségek érzékenyen érintenék a céget, de Saylor ezt cáfolta. A MicroStrategy első negyedéves bevétele nagyjából 120 millió dollárt tett ki, a nyereség ebből pedig 93,6 millió.

Olvastad már? Bitcoin, ethereum technikai elemzés: a fogyasztói bizalom hatása az árra

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban. Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP...

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Bitcoin technikai elemzés 06.09.

Prémium Bitcoin A pénteki kereskedés során a Bitcoin 26.500 dollár körül ingadozott, miután a 26 200 dolláros szint körül támaszt szerzett. A négyórás grafikonon a Bitcoin jelenleg a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!