Tron (TRX) technikai elemzés 06.28.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Tron (TRX)

Június elején a Tron (TRX) emelkedő lendülete 0,0857 dolláros éves csúcsra repítette a Tront.

Az árfolyam ezen a szinten történő visszautasítása, valamint a kriptopiac júniusban tapasztalt korrekciója a 0,0627 dolláros helyi mélypontra kényszerítette.

A Tron legutóbbi alacsonyabb csúcs fölé való kitörése azonban bikás szándékot jelzett a közelmúltbeli veszteségek visszafordítására.

A Bitcoin bikás kilátásaival párosulva a vevők további nyereségre lehetnek felkészülve.

A Tron június 2-i debütálása az Ethereum blokkláncán hatalmas aktivitást váltott ki az árfolyamgrafikonon az altcoin potenciális nyereségének várakozására.

Ez június 2. és június 3. között 15%-os árfolyam-ugrást eredményezett.

A több mint egy éve nem tesztelt 0,0857 dolláros árzóna azonban gyorsan véget vetett az árfolyam-pumpának.

A TRX egy héten belül 25%-ot esett, és a 0,0672 dolláros támaszszintig jutott. Ennek a visszaesésnek ellenére úgy tűnik, hogy a bikák ismét menetelnek.

A 0,0672 dolláros támogatási szintről való visszahúzódásra építve a TRX magasabbra lépett, hogy a 0,0711 dolláros ellenállást támogatásra fordítsa.

A cikkírás idején a TRX 0,074 dolláron kereskedett, és egy újabb ellenállási szint volt szilárdan a célkeresztben.

A hosszú távú befektetőket a semleges 50-es szint fölé emelkedő Relatív Erősség Mutató (RSI) bátoríthatja.

A cikk írásakor 54-en állt, ami azt mutatja, hogy a bikás rally erősödik. A Chaikin Money Flow (CMF) +0,17-es pozitív értéke rávilágított a Tronba irányuló jelentős tőkebeáramlásra.

A vevők a TRX-et a sikeres bikás kereskedési ülésszak zárása után a napi időkeretben a long TRX-re figyelhetnek.

Ez megszilárdítaná a bikás szándékot, és az ár könnyen elérheti a 0,0787 dolláros zónát.

A közelmúltbeli mélypontok alá történő csökkenés visszafordítaná az előnyt a medvék felé, és érvénytelenítené ezt az elképzelést.

tron

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásTájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!