Tokenswap a CoinMarketCap oldalán keresztül

-

Az Uniswap integrálásával a CoinMarketCap oldal új swap funkciót tett elérhetővé. A jövőben pedig akár több hálózat és más dexek is elérhetővé válhatnak rajta keresztül.

A legismertebb kriptós adatszolgáltató oldalt tavaly tavaszban vásárolta fel a Binance tőzsde.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az Ethereum-alapú tokenek adatlapján most már van egy swap ikon, ennek segítségével csatlakoztathatjuk az oldalhoz a tárcánkat, és válhatunk az ERC20 tokenek között.
Web3-as tárcák közül is több érhető el, a MetaMask mellett a Coinbase, Fortmatic, Portis és a WalletConnect is használható.


A CMC ráadásul úgy fogalmazott, „jelenleg” csak az Ethereumot integrálták, az Uniswap V1 és V2 dex-szel, de a jövőben több hálózatot is elérhetővé tehetnek.
A CMC jelentős növekedést ért el a látogatottságban az idei év kezdete óta. A januári 101 milliósról májusra 272,32 millióra növekedett az oldalletöltések száma.
A legnagyobb átkattintási ráta nem meglepő módon a Binance tőzsdéről származik, a látogatók 52,68%-a onnan megy át az oldalra, ez derül ki a SimilarWeb adatelemző portál számaiból.
A CMC2013-ban jött létre, és mára az egyik legismertebb kriptós portálnak számít a világon. 2019-ben kriptós indexeket is indítottak a Nasdaq Global Index Data Service és a Bloomberg Terminal platformjain keresztül.
Az akvizíció alkalmával a tőzsde határozottan kijelentette, hogy a CMC független adatelemző portálként fog működni a továbbiakban is, az azután következő néhány hónap alatt viszont mégis több vezető is távozott a csapattól.
A sajtó információi alapján az akkori ügyvezető, Carylyne Chan mellett Jeremy Seow és Spencer Yang is otthagyta az oldalt.

Az Uniswap integrálása mindenesetre teljesen beleillik Chan régebbi nézőpontjába, aki már többször is elmondta, hogy az ilyesmi kell a tömeges elfogadottsághoz.

„Tudjuk már egy ideje, hogy a jobb felhasználói élmény, az egyszerűbb kezelőfelület lesz a kulcs a tömegek becsábításához a kriptoszférába.”

Olvastad már? Cynthia Lummis szenátor támogatja a kriptót az amerikai nyugdíjtervekben

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A kriptobálna, aki most vásárolt több millió GME token most ezeket az altcoinokat figyeli a maximális nyereségért

Vendégbejegyzés Egy kriptobálna, aki a címlapokra került egy hatalmas GME token vásárlással, most az ígéretes altcoinok felé fordítja figyelmét. A 2024-es bikafutás teljes lendületben van, ennek...

Litecoin (LTC) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Litecoin (LTC) Az LTC márciusi árfolyammozgása erőteljes emelkedést mutatott, ami megkönnyebbülést jelentett a befektetőknek. Áprilisban azonban a bikák elvesztették a lendületüket, aminek következtében az árfolyam elvesztette az...

Toncoin (TON) árfolyam elemkedés 06.14.

Prémium Toncoin (TON) A Bitcoin árfolyamának csökkenése mellett, ami az altcoinok szektorának visszaeséséhez vezetett, bizonyos nagy teljesítményt nyújtók emelkednek az árral szemben. Ilyen teljesítményt nyújt a Toncoin (TON),...

A MicroStrategy bejelentette a 650 millió dolláros értékpapír visszaváltását

A MicroStrategy Incorporated a mai napon sajtóközleményben jelentette be, hogy teljes mértékben vissza kívánja váltani a 2025-ben esedékes, 650 millió dollár értékű, 0,750%-os, átváltható, elsőbbségi...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!