Az Uniswap integrálásával a CoinMarketCap oldal új swap funkciót tett elérhetővé. A jövőben pedig akár több hálózat és más dexek is elérhetővé válhatnak rajta keresztül.

A legismertebb kriptós adatszolgáltató oldalt tavaly tavaszban vásárolta fel a Binance tőzsde.

Próbáld ki a BitPadrét, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az Ethereum-alapú tokenek adatlapján most már van egy swap ikon, ennek segítségével csatlakoztathatjuk az oldalhoz a tárcánkat, és válhatunk az ERC20 tokenek között.

Web3-as tárcák közül is több érhető el, a MetaMask mellett a Coinbase, Fortmatic, Portis és a WalletConnect is használható.

A CMC ráadásul úgy fogalmazott, „jelenleg” csak az Ethereumot integrálták, az Uniswap V1 és V2 dex-szel, de a jövőben több hálózatot is elérhetővé tehetnek.

A CMC jelentős növekedést ért el a látogatottságban az idei év kezdete óta. A januári 101 milliósról májusra 272,32 millióra növekedett az oldalletöltések száma.

A legnagyobb átkattintási ráta nem meglepő módon a Binance tőzsdéről származik, a látogatók 52,68%-a onnan megy át az oldalra, ez derül ki a SimilarWeb adatelemző portál számaiból.

A CMC2013-ban jött létre, és mára az egyik legismertebb kriptós portálnak számít a világon. 2019-ben kriptós indexeket is indítottak a Nasdaq Global Index Data Service és a Bloomberg Terminal platformjain keresztül.

Az akvizíció alkalmával a tőzsde határozottan kijelentette, hogy a CMC független adatelemző portálként fog működni a továbbiakban is, az azután következő néhány hónap alatt viszont mégis több vezető is távozott a csapattól.

A sajtó információi alapján az akkori ügyvezető, Carylyne Chan mellett Jeremy Seow és Spencer Yang is otthagyta az oldalt.

Csatlakozz Discord-közösségünkhöz és mondd el a véleményed ott is!

Az Uniswap integrálása mindenesetre teljesen beleillik Chan régebbi nézőpontjába, aki már többször is elmondta, hogy az ilyesmi kell a tömeges elfogadottsághoz.

„Tudjuk már egy ideje, hogy a jobb felhasználói élmény, az egyszerűbb kezelőfelület lesz a kulcs a tömegek becsábításához a kriptoszférába.”

Olvastad már? Cynthia Lummis szenátor támogatja a kriptót az amerikai nyugdíjtervekben

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!