Több változást is hozott a Libra, hogy megfeleljen a törvényhozóknak

-

A Libra meglehetősen összeakaszkodott az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelettel (SEC), így a döntéshozók újratervezték a kriptopénzplatformot, hogy az eladhatóbb legyen a törvényhozók számára.
Először is, a Libra jelentkezett egy fizetési rendszer licenszre a svájci FINMA-nál. Ez egy hatalmas előrelépés ahhoz, hogy a Facebook pénzét fizetési rendszerként lehessen alkalmazni, de még rengeteg munka van hátra.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A licensz elbírálása során a Librának több központi banktól és pénzügyi szabályozószervtől is meg kell kapnia a szükséges visszajelzéseket.
Azonban egyelőre jól halad a projekt, így a Libra hamarosan pénzügyi és bankszolgáltatásokat nyújthat.
Emellett több technikai változás is történt. Először is a kriptopénz több valutát is támogató stabilkoinja, az LBR hátterét új stabilkoinok adják egy bankfiókban lévő fiat valuták helyett.
David Marcusm a Libra megalkotója azt írta a Twitteren, hogy „a legnagyobb fejlesztés a külön valutaalapú stabilkoinok megalkotása”, mint az USD-, EUR-, GBP-alapú valuták a libra koin mellett.
Ez az új design az okosszerződések segítségével jöhetett létre, amely összeköti a rendszer alapját képző stabilkoinokat. Emellett bekorlátozza a libra rugalmasságát, mivel egy valuta eltörlése a digitális tokenek visszavonásával vagy újbóli kiadásával lenne lehetséges.

A második legnagyobb változás a Libra fehér könyvét érintette, melyet teljesen újraírtak a technikai változások miatt. Az első verzió szerint a Libra egy engedélyek nélküli hálózat, melyet a Libra Association irányít és terv szerint 5 év alatt állt volna át egy engedély nélküli rendszerre.
Azonban az újraírt fehér könyv egy összetettebb jövőt ír le, korlátozva azt, hogy az emberek mit tehetnek a hálózaton.
A hostolás nélküli tárcák tranzakciós és összeg korlátozásokat kaphatnak és az elején csak szabályozott kriptocégek férhetnek hozzá a hálózathoz.
A Libra korábban elakadt a szabályozások miatt, de úgy tűnik, hogy kezd beindulni.

Olvastad már? Márciusban folyamatosan nőtt a Bitcoin hashrátája

Forrás: cointelegraph.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Leállította a bíróság az amerikai bitcoin-bányászok kérdőívezését

Az amerikai EIA, azaz az Energiaügyi Hivatal kötelezni akarta a bányászokat, hogy minden információt adjanak át számára az üzleti folyamataikról, egy texasi bíróság viszont kimondta,...

Egy kriptó, amelynek hatodik érzéke van a csalások kivédésére

Vendégbejegyzés A Scotty the AI egy igazán ügyes kriptoérme, a befektetők el is kényeztetik az előértékesítése során. A számláló eddig 779 ezer dollárnál jár, és természetesen...

A Bitcoin ára 2021 decembere óta először éri el az 57.000 dollárt

A Bitcoin árfolyama február 15. és 25. között alacsony volatilitást mutatott, de az elmúlt két napban úgy tűnik, hogy a vevők visszatértek, mivel a BTC...

Bitcoin előrejelzés: Michael Novogratz szerint 150.000 dollárra emelkedhet

A bitcoin tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) körüli lelkesedés nem mutatja a lanyhulás jeleit, és a várakozások szerint az ágazatban tartós növekedés és elfogadás várható. Michael Novogratz,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!