Több mint 10.000 francia kiskereskedés árul mostantól bitcoin, ether, dash és litecoin kuponokat. Az új szolgáltatást a Digital Service kriptocég és az Ingenico, egy vezető fizetésszolgáltató indította.

Olvastad már? Brock Pierce újra naggyá tenné a Mt. Goxot

A cégek társulásuk részeként elindították a Digycodeot, aminek célja megkönnyíteni az emberek számára a virtuális valuták vásárlását.

Több mint 10.000 francia kiskereskedésben kereskedhetünk virtuális valutákat

A hír szerint a Digital Service és az Ingenico együttműködik, hogy több mint 10.000 francia kiskereskedésben árulhasson virtuális valutákat. A boltok kriptopénzkuponokat árulnának 20, 50 és 200 euró (€) értékben.

A Digycode weboldala szerint a kuponokat később bitcoinra, etherre, dashre, és litecoinra lehet beváltani.

A Digital Service 2.8 milliárd dollárra tudta emelni bevételét 2017-ben. 2018-ban összesen 50 üzletben lehetett Digycode kuponokat kapni, ezért is terjesztették ki a szolgáltatást több üzletre, hogy az emberek csak besétálhassanak egy üzletbe, ha kriptopénzt szeretnének vásárolni.

Hogy bizalommal tudjanak az ügyfelek kriptopénzt vásárolni

Christopher Villegas, a Digital Service vezérigazgatója elmondta, hogy a Digycodeot azok számára ajánlják, akik nem szeretnék megosztani banki adataikat az interneten.

Ezek az emberek tarthatnak attól, hogy átverik őket, ez az új módszer könnyebb, biztonságosabb és megbízható számukra.

A vezérigazgató szerint ez a szolgáltatás megvédi az ügyfeleket a digitális eszközök instabilitásától is. Az az árfolyam számít, amikor az ügyfél úgy dönt, hogy elküldi az összeget saját tárcájába.

Christopher Villegas a következőt mondta:

„A Digycode bevetése a Digital Service az Ingenico és a boltok társulásának eredménye. Az üzletekben és dohányboltokban, ahol Devlyx pénztárgép található mostantól elérhető ez az új szolgáltatás leendő ügyfeleink számára. „

A kriptotőzsdékhez képest magasabbak a díjak

A szolgáltatás egyszerűbbé teszi az emberek számára a digitális valuták vásárlását, de a vásárlással járó díjak is nagyobbak. A tranzakciós díj 8% minden tranzakció esetén. A magas díj azzal magyarázható, hogy a díj szétosztásra kerül az Ingecino, a Digital Service és a boltok között.

Korábban már megírtuk, hogy a francia dohányboltokban már lehet kapni bitcoint. Ezt a Kerplek francia Fintech csoport tette lehetővé. Az ügyfelek itt is kuponokat vásárolhatnak, amiket a Kerplek weboldalán beválthatnak bitcoinra.

Forrás: btcnn.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép estéd!