Titokzatos 483 millió dollár Bitcoin transzfer

-

Egy 483 millió dolláros, jelentős Bitcoin-transzfer keltette fel ma a kriptopénz közösség figyelmét, a Whale Alert adataiból származó felfedezések nyomán.

A tranzakció során, amelyet egy csak az „1Eob1″ címmel azonosított szervezet hajtott végre, 7690 BTC-t utaltak át a Coinbase-nek, az Egyesült Államok legnagyobb kriptopénz-tőzsdéjének, konkrétan a Coinbase Institutional nevű speciális részlegén keresztül.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezt az átutalást a küldő cím viszonylagos újdonsága teszi különlegessé.

Az „1Eob1″ mindössze két nappal korábban jelent meg a kriptopénz világában, és tevékenységét 932,069 BTC, azaz 59,97 millió dollárnak megfelelő összegű kifizetéssel kezdte a Coinbase Prime-ról.

Az azt követő időszakban a cím szisztematikusan kimerítette a Coinbase tartalékait, ami a mai napon a tőzsdére történő jelentős visszautalásban csúcsosodott ki, így a cím mostanra már minden tartaléka üres.

bitcoin

A Bitcoin stabilan 63.300 dolláros értékelésével egybeesve az elmúlt négy napban, a figyelemre méltó 13,2%-os csökkenést és részleges helyreállást követően ez az átutalás egy nemrégiben megfigyelt hasonló eseményt tükröz.

A Coinbase Institutional jelentés szerint 322 millió dollárnyi BTC beáramlást észleltek, ami tovább növeli az ezeket a mozgásokat övező intrikát.

A transzfer hátterében álló indítékokkal kapcsolatos spekulációk bőven akadnak. Néhányan azt feltételezik, hogy ez egy belső művelet lehet magának a tőzsdének a részéről, amelynek célja a Bitcoin-eszközök átcsoportosítása az infrastruktúráján belül.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Más feltevések szerint ez egy jelentős befektető stratégiai manőverezését jelentheti, kihasználva a Bitcoin árfolyamának közelmúltbeli ingadozásait.

Miközben a kriptopénzpiac szorosan figyelemmel kíséri ezeket a fejleményeket, a figyelem továbbra is ennek a titokzatos Bitcoin entitásnak a cselekedeteire összpontosul.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? A legnagyobb német bank bitcoinos szolgáltatásokat indít

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 3 Ethereum token, amivel 2024-ben kriptomilliomossá válhatsz

Az Ethereum tokenek hatalmasat emelkedtek a kriptopiacon az Ethereum ETF-ek jóváhagyásával kapcsolatos közelmúltbeli bejelentés miatt. A kriptoelemzők arra számítanak, hogy az Ethereum hálózat és az összes...

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!