Pump vagy Dump – A következő fázis a Bitcoin feleződése után, a vezető elemzők meglátásai

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin feleződése történetileg fordulópontot jelentett az értéke szempontjából, és gyakran jelentős piaci mozgásokat váltott ki.

A legutóbbi feleződés lecsengésével a befektetők kíváncsian várják, hogy hullámzás vagy csökkenés vár rájuk.

Ez a cikk a feleződés utóhatását övező elemzői meglátásokba bocsátkozik, és hogy mit jelenthet a Bitcoin árának jövőjére nézve.

A 2024-es bikafutás előtt a piacon, a bemutatott információk időszerűek mindazok számára, akik a kriptopénz-befektetések következő szakaszában szeretnének eligazodni.

A BlastUP vírusként terjed, néhány hét alatt 4,6 millió dollárt gyűjtött össze

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja nemrég hullámokat vert a kriptovilágban a lenyűgöző debütálásával: néhány hét alatt 4,6 millió dollárt gyűjtött össze.

Számos okos befektető igyekszik megvenni a BlastUP tokeneket, mielőtt az értékük az egekbe szökne.

bitcoin

A BlastUP tokenek tulajdonosai egy sor kiváltságban részesülhetnek, beleértve az Airdropban való részvételt , az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, és a staking segítségével kamatot szerezhetnek.

A BlastUP kitűnik a tömegből a kriptovilágban. A Blast, a TVL hatodik legnagyobb blokklánca által támogatott Blast valódi hasznosságot kínál a DApp-vállalkozások indulási platformjaként.

A BlastUP mottójával Gyorsabban nőj, többet keress, a BlastUP elkötelezett a blokklánc startupok sikerének előmozdítása mellett.

Mindazok, akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részévé válnak, amely arra van kihegyezve, hogy a következő nagy dolog legyen ebben a bikafutásban.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket, mielőtt az egekbe szöknek <<

A Render árfolyamának áttekintése és jövőbeli mozgása

A Render (RNDR) árfolyama az utóbbi időben jelentős elmozduláson ment keresztül. Az elmúlt héten közel 18%-ot esett, ami megegyezik az elmúlt hónap esésével.

Fél évre visszatekintve azonban az RNDR több mint 338%-kal ugrott meg. Jelenleg 6,70 és 10,91 dollár között kereskedik.

Az árfolyam úgy tűnik, hogy a korábbi impulzív emelkedés után korrekciós fázisban van, és a 10 és 100 napos átlagok közelében egyensúlyoz, körülbelül 8,30 dollárnál.

Figyelembe véve a legutóbbi korrekciót, az RNDR jövőbeli árfolyamiránya bizonytalannak tűnik. A coin következő említésre méltó akadálya 12,83 dollárnál van, további mozgástérrel 17,04 dollár felé, ha lendületet kap.

A lefelé mutató erős támasz 4,41 dollárnál jelenik meg, és ha áttörik, akkor a jóval alacsonyabb, 0,207 dolláros szintet tesztelheti.

A kiegyensúlyozott RSI azt sugallja, hogy az RNDR nem túlvásárolt vagy túladott, ami teret enged mind a felfelé, mind a csökkenésnek.

A kereskedőknek figyelnie kell, hogy az RNDR vagy megragadja a helyreállítási lehetőséget, vagy felkészüljön a további korrekciókra.

A Celestia ármozgásai: aktuális pillanatkép és jövőbeli előrejelzések

A Celestia (TIA) árfolyamai figyelemre méltó mozgást mutattak. A legutóbbi árfolyam 7,71 dollár és 13,14 dollár között mozog. Az elmúlt héten az érme körülbelül 16,19%-ot esett, egy hónapra visszatekintve pedig 24,13%-ot esett.

Az elmúlt hat hónapban azonban a TIA értéke szárnyalt, több mint 205%-kal emelkedett.

Úgy tűnik, hogy jelenleg az árfolyam kisebb, kevésbé drasztikus változásokat mutat, ami inkább egy stabilabb időszakot sugall, mint nagy ugrásokat.

Előretekintve, a Celestia (TIA) vegyes kilátásokkal néz szembe. A 15,73 dollárnál lévő következő ellenállás felé emelkedhet, vagy akár 21,17 dollárig is túlléphet, ha pozitív lendületet kap. A TIA-nak azonban a 4,86 dolláros támaszszint felett kell tartania magát ahhoz, hogy megőrizze a bullish álláspontot.

A piaci mutatók, mint az RSI és a sztochasztikus, némileg pozitív hangulatot mutatnak, de a MACD alig mozog, ami azt jelentheti, hogy a jövőbeli növekedés nem garantált.

Az Optimism látja a volatilis piaci mozgásokat

Az Optimism árfolyammozgása egy kemény piaci fázist tükröz. Jelenleg az árfolyam 1,64 és 3,22 dollár között ingadozik.

Az elmúlt héten az érme meredek zuhanáson ment keresztül, 33,45%-os csökkenéssel. Az egyhavi teljesítmény sem sokkal jobb, 37,04%-os esést regisztrált.

Hat hónapra visszatekintve azonban az árfolyam lenyűgöző, 88,77%-os emelkedést mutatott. Úgy tűnik, hogy az ármozgás korrekciós fázisban van.

Előretekintve, az optimizmus helyreállhat, ha a kereskedők visszanyerik a bizalmat. Az ár a 4,11 dollárnál lévő legközelebbi ellenállás felé tolódhat.

A javuló piaci feltételek mellett az 5,68 dolláros második ellenállás tesztelése is lehetséges.

Az óvatos vásárlóknak azonban figyelembe kell venniük a közelmúltbeli csökkenéseket. Egy esés során az árak megérinthetik a legközelebbi támaszt 0,95 dollárnál, és egy jelentős piaci esés még lejjebb sodorhatja az árfolyamot.

A Toncoin árfolyammozgása és momentum

A Toncoin jelenlegi árfolyama 5,29 és 7,98 dollár között ingadozik. Az elmúlt héten az árfolyam enyhén, 1,43%-kal csökkent.

Az elmúlt hónapban azonban jelentős, 77,12%-os emelkedés történt, az elmúlt hat hónapban pedig még lenyűgözőbb, 205,78%-os ugrás történt. Az ármozgások erős emelkedő tendenciára utalnak, esetleges korrekciós visszahúzódásokkal.

Figyelembe véve a közelmúltbeli nyereséget, a TON növekedési potenciált mutat, mégis ésszerű az óvatos kilátás.

A következő ellenállási szint 9,18 dollárnál van, amelyet a TON-nak át kell törnie a további felfelé irányuló lendület megerősítéséhez.

A jelenlegi mutatók a rally szüneteltetésére utalnak. Ha az árfolyam a 3,80 dolláros támasz felett tartja magát, akkor újabb emelkedésre készülhet, de az alá esés élesebb eséshez vezethet.

Következtetés

A BTC feleződését követően a legkülönbözőbb coinok esetében vegyes kimeneteleket láthatunk. Az RNDR, a TIA, az OP és a TON esetében nem biztos, hogy hamarosan nagy változások következnek be.

Az igazi sztár a BlastUP. Erős koncepcióval és a Blast ökoszisztémához való kötődéssel tűnik ki.

Ez a projekt várhatóan nagyon jól fog teljesíteni. Azoknak, akik azt keresik, hogy mit válasszanak, érdemes szorosan figyelniük a BlastUP-ot.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Captain Tsubasa NFT focijáték debütál az Oasys blokkláncon

A klasszikus japán anime sorozat, a Captain Tsubasa bemutatta NFT focijáték formájában tér vissza az Oasys blokkláncra. A web3-as játékokra specializálódott Oasys május 20-án jelentette be,...

Ez az új kripto előértékesítés közelít a 3 millió dollárhoz

Képzelj el egy kriptovalutát, amelyben egyesül az internet mém kutyák iránti megszállottsága és a mesterséges intelligencia (AI) világa. A WienerAI (WAI) csapata pontosan ezt hozta el...

A Bitcoin ára eléri a 70.000 dollárt, amint BTC ETF vásárlása megugrik

Az elemzők szerint a Bitcoin árfolyama új csúcsok felé tart most, hogy a közelmúltbeli konszolidációs szakasz véget ért. A Bitcoin árfolyam a hőn áhított 70.000 dolláros...

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!