Sokkoló 2024 kripto jóslatok: Mely érmék fognak az egekbe szökni?

-


Vendégbejegyzés


A 2024-es bikafutás elérkezett, izgalmat és várakozást keltve a kripto rajongók körében.

Az, hogy megjósoljuk, mely kriptovalutáknál fog megugrani a növekedés, felkapott témává vált.

Ez a cikk adatvezérelt előrejelzésekbe bocsátkozik, hogy rávilágítson azokra az érmékre, amelyek a piac robbanásszerű szakaszában az élre törhetnek.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Éles elemzői megközelítéssel fedezze fel ennek a dinamikus iparágnak a potenciális mozgatórugóit.

A CYBRO előértékesítése: Ismerje meg az első Earn Marketplace a Blast-on

A CYBRO a Blast blokklánc innovációját kihasználva egységes piacteret vezet be a következetes kripto keresetekhez.

A 2024 második negyedévében induló platform kedvező belépési feltételek mellett hívja a korai befektetőket az előértékesítésre.

kritpo
Forrás: X

A CYBRO mostantól vonzó áron kínálja natív tokenjeit, mindössze 0,015 dollártól darabonként, ami elképesztő, 75%-os kedvezményt jelent.

A tokenek tulajdonosai preferenciális hozzáférést kapnak a piactéri szolgáltatásokhoz és különböző bónuszokhoz a fokozott kereseti élmény érdekében.

A CYBRO olyan eszközökkel ruházza fel a felhasználókat a fokozott jövedelemtermeléshez, mint például a staking, a leverage farming és a kölcsönzés.

A Blast versenyképes kamatlábainak fokozásával a CYBRO kezdetben a magas hozamú stakinre fog összpontosítani, amelyet a legmodernebb kriptofiat és önmegőrző opciók erősítenek meg.

A tétgyűjtésen túl a CYBRO tokenek lehetővé teszik az exkluzív Airdrop-ot, a piaci cashbacket, a csökkentett kereskedési és hitelezési díjakat, valamint a házon belüli biztosítási programot.

Ez a szilárd funkcionalitás pozícionálja a CYBRO-t a potenciális értéknövekedéshez közvetlenül a TGE után, 2024 harmadik negyedévében, ami jelentősen előnyös az előértékesítési befektetők számára.

>>CYBRO előértékesítés már most élő<<

Az Optimism volatilis helyzete és jövőbeli pályája

Az Optimism érme (OP) 1,64 és 3,22 dollár között ingadozik. A közelmúltban 30,48%-os heti csökkenésnek volt tanúja, és 41,81%-ot csúszott egy hónap alatt.

A zuhanások dacára az elmúlt hat hónapban az árfolyam 85,83%-kal emelkedett. Az érme mozgása nagy gyors változások és kisebb, egyenletesebb mozgások keverékét mutatja.

A közelmúltbeli esés ellenére a hat hónap alatt elért 85,83%-os hosszú távú emelkedés optimistább képet fest az Optimism számára.

A legközelebbi ellenállás 4,10 dollárnál található, ami egy lehetséges emelkedésre utal, ha a lendület beindul. Másrészt a 0,95 dollárnál lévő támasz óvatosságra int, mivel az alá törés további csökkenéshez vezethet.

A Sei árelemzés és előrejelzés

A Sei ára eddig hullámvasúton volt. Az elmúlt héten körülbelül 34%-kal csökkent. Az elmúlt hónapban a csökkenés még élesebb, körülbelül 54%-os.

Hat hónapra visszatekintve azonban a tulajdonosok több mint 386%-os nyereséget láthattak. Ma a Sei 0,39 és 0,73 dollár között mozog.

A korábbi erős emelkedéseket követően a mozgások mostanában korrekciónak tűnnek.

A Sei kilátásai vegyesek. Az érme jelentős támasza van a 0,24 dollárnál, ami kitarthat, ha az árfolyam csökken.

Felfelé az ellenállás 0,91 dollárnál és ismét 1,24 dollárnál található. Az RSI indikátor szerint a Sei túladott, ami fellendüléshez vezethet.

A vásárlóknak ugyanakkor óvatosnak kell lenniük, mivel a közelmúltbeli csökkenő tendencia az előttünk álló potenciális bizonytalanságot tükrözi.

A Starknet legutóbbi ármozgásai és kilátásai

A Starknet (STRK) aktuális árfolyamsávja 1,06 és 1,99 dollár között mozog, ami ezen a héten nagy esést mutat, -33,87%-os változással, és -40,70%-os változással ebben a hónapban.

Ugyanakkor hat hónapra visszatekintve az érme ára 547,27%-ot ugrott. Jelenleg úgy tűnik, hogy az ár a közelmúltbeli csökkenés után korrekciós mozgásban van.

A Starknet (STRK) számára a rövid távú kilátások mind növekedést, mind további eséseket tartalmazhatnak.

Lehet, hogy megpróbálja elérni az első ellenállást 2,50 dollárnál, de nagyobb vásárlói érdeklődés nélkül kihívásokkal szembesülhet.

A 0,63 dollárnál lévő támasz biztonsági hálót ad, de ha ez áttörik, az árfolyam tovább eshet. Ez a potenciális nyereség és a zuhanás kockázatának keveréke.

NEAR protokoll: Az optimizmus és az óvatosság egyensúlya az árelőrejelzésekben

A NEAR Protocol (NEAR) az utóbbi időben jelentős mozgást tapasztalt.

A jelenlegi 4,10 dollár és 7,52 dollár közötti árfolyamsávval nehéz hetet élt meg, 26,83%-kal esett, és az elmúlt hónapban 32,41%-os csökkenés követte.

Mindezek ellenére a hat hónapra visszatekintve egy lenyűgöző, 400,53%-os emelkedést mutat.

Az érme mozgása jelenleg korrekciósnak tűnik, mivel a 10 napos (5,39 dollár) és a 100 napos (5,81 dollár) mozgóátlag alatt van.

A NEAR előre tekintve potenciális lehetőséget mutat arra, hogy a legközelebbi ellenállás felé, 9,32 dollárhoz emelkedjen, amit a decentralizált alkalmazások iránti növekvő érdeklődés táplál.

A befektetőknek ugyanakkor tisztában kell lenniük a lehetséges csökkenő trenddel, amelynek támasza 2,48 dollárnál van. Ha a piaci lendület megváltozik, ennek áttörése még alacsonyabb árfolyamhoz vezethet.

Következtetés

A 2024-es év gyors ütemű kriptopiacán számos érme ígéretesnek tűnik, de lehet, hogy nem felel meg a rövid távú elvárásoknak.

Az olyan érmék, mint az OP, SEI, STRK és NEAR felkeltik a befektetők figyelmét, de a közeljövőben elmaradhatnak a látványos nyereségtől.

Mégis, a figyelem a CYBRO felé fordul, a Blast blokklánc egyedülálló platformja felé, amely a kereseti piactér koncepcióival kelt feltűnést.

Ahogy a CYBRO a várható 2024. második negyedévi megjelenésére készül, vonzó előértékesítési lehetőséget kínál a CYBRO tokenjeire, ami hívogató lehetőséget kínál a korai résztvevők számára, hogy beszálljanak az alapszintre.

A befektetők, akik potenciális áttörést keresnek ebben a bikafutásban, komolyan megfontolhatják a CYBRO ajánlatát.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Bitcoin (BTC) A 65.000 dolláros támasz elvesztése után a Bitcoin (BTC) árfolyama most minden erejét latba vetve próbálja tartani a 64.000 dolláros támaszt. A token feletti eladási...

Solana (SOL) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Solana (SOL) A kriptopiacokon a negyedév izgalmas zárása felé tartanak, mivel a volatilitás csökkent. A bikák visszafogták magukat a szükséges vásárlási nyomás felhalmozásától, aminek köszönhetően a tokenek...

Olaszország fokozza a kritpopiaci ellenőrző képességét a MiCA rendelet miatt

Olaszország a kriptopiacok felügyeletének fokozását tervezi az Európai Unió kriptopiaci eszközök piacaira vonatkozó szabályozási keretének (MiCA) való megfelelés részeként. Az új szabályozás értelmében Olaszország fokozza a...

Venni vagy eladni az XRP-t? Az Arbitrum árcsökkenése miatt a tulajdonosok elővásárlási lázba jönnek!

Vendégbejegyzés Eddig hosszú év volt a kripto befektetők számára. A Bitcoin megfeleződésével és a kriptovilág nagy érméit övező egyéb drámákkal együtt a tulajdonosoknak alkalmazkodniuk kellett, vagy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!