Tik-tak, ketyeg az óra a pezsgőbontásig

-


Vendégbejegyzés


A Meme Kombat ($MK) ICO-ja cikkünk írásakor már átszáguldott a 6,4 millió dolláron, ketyeg az óra a pezsgőbontásig, és a csapat teljesíti a 6,5 millió dolláros soft cap-jét.

A projektnek három kulcstényezője van: egyrészt egy vonzó mém érmét kínál, másrészt egyedi GambleFi hasznosságot is ad, harmadik oldalról pedig az ütős APY csábítja a felhasználókat.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Meme Kombat az ICO-ba beszállókat tetemes APY-val ajándékozza meg, ennek mértéke jelenleg 147%.

Ezidáig 26,784,970 $MK tokent stakeltek, ami az arányokat tekintve a megvásárolt tokenek 78%-ával egyenlő.

Ez a program szerencsére hatalmas mértékben lecsökkenti a mém tokeneknél gyakori pump-and-dump csalás rizikóját. 

Egy projekt, amelyet a bálnák és a kiskereskedők is kedvelnek

A Meme Kombat egy szempillantásnyi idő alatt emelkedett ki a mém érmék tengeréből, és nem csak a bálnák, a lakossági befektetők is nagyon kedvelik.

Ha arra a kérdésre keresed a választ, hogy miért esik a befektetők választása a Meme Kombat-ra, és miért nem kizárólag csak a bikás hangulat legnagyobb tőkeértékű eszközeitől (pl.: BTC, ETH, SOL) várnak hozamot, akkor jó helyen jársz, mert mindent azonnal elmagyarázunk.

Kezdjük azzal, hogy a projektet körülölelő rajongásnak több nyomós oka is van.

Először is, az MK natív mém érme még nem jelent meg a tőzsdéken, ergo a legkorábban befektetők jókora megtérülésre számíthatnak.

Ez ugye a BTC esetében eléggé nehézkes, hiszen oltári magas, jelenleg több, mint 917 milliárd dolláros a piaci kapitalizációja. Mondjuk ki, kevés a realitás abban, hogy meggazdagszunk belőle.

A helyzet az, hogy egyszerűen az új eszközökben mindig nagyobb a fantázia ezen a téren, mert tágabb teret adnak a növekedésre.

Persze ez nem azt jelenti, hogy válogatás nélkül kellene alacsony piaci értékű, új kriptókba fektetnünk, hiszen akkor valószínű csak szaladhatunk majd a pénzünk után, de hiába.

Az MK tokenek viszont hozamszempontból szuper alternatívái a már bizonyított érméknek ideértve a DOGE-t, a PEPE-t és a SHIB-et. Mindjárt részletezzük is, hogy miért.

Látogass el a Meme Kombat előértékesítésére

A Meme Kombat kreatív stratégiája miatt emelkedik ki a tokentömegből

A Meme Kombat különlegessége, hogy ugyan merít a mém érmék vírusos jellegéből, de natív tokenje által a felhasználóknak is sok értéket ad.

Működésének stabilitásához három különböző szektort is segítségül hívott, melyek a GameFi, a GambleFi és a mesterséges intelligencia.

Mivel ezek a Web3 térség leggyorsabban növekvő ágazatai, remekül megágyaznak ennek a mém coinnak.

pezsgőbontásig

A projekt fókuszában a mesterséges intelligencia által vezényelt harctér áll, ahol a jól ismert mém érme változatok küzdenek meg egymással.

Ha tehát a közösségi médiában felüti a fejét egy kis vita a mém érme közösségeiben, biztosak lehetünk benne, hogy egymásnak feszülnek majd az indulatok a Meme Kombat arénájában is.

Micsoda kreatív megközelítés ez, igaz? A szórakoztató mémek pedig hatékonyan viszik a natív token hírét, és megnövelik az iránta való keresletet.

Ha a felhasználók lekötik MK érméiket, fogadhatnak is az egyes csaták eredményeire. Amennyiben jól tippelnek, vonzó tokenjutalmak várják őket, ami ugye egy igen meggyőző ajánlat a számukra, ezért várhatóan sokan beszállnak majd a játékba és a fogadásokba.

A Meme Kombat tokenjének kereslete, és stakelése tehát biztosított. Az érmék lekötésének eredményeképp pedig alacsonnyá válik a kínálat, és ez a hasznossággal megspékelve árnövekedéshez vezethet.

Nézd meg a Meme Kombat előértékesítését

Ismerd meg a Meme Kombat csapatát

Tagadhatatlan, hogy a mém érmék jelenleg a legnépszerűbb kriptoeszközök, mégis, sorra adják át egymásnak a stafétabotot, hiszen gyors emelkedéseket és eséseket élnek át.

Bizony akadnak olyan mém érmék a piacon, melyek fejlesztői csapata nem vállalja fel magát.

Emögött valószínűleg az van, hogy még számukra sem teljesen tiszta a projektjük haladási iránya, illetve szeretnének kibújni a felelősség alól.

Az, hogy egy érme elszámoltatható legyen, manapság már szinte alapkövetelmény a felhasználók részéről.

A nagy hasznosságra törekvő Meme Kombat vezetője Matt Whitman, és a projekt székhelye Hollandiában van. Ráadásul a csapat gondoskodott arról, hogy az ökoszisztéma minden biztonsági követelménynek megfeleljen. 

Hamarosan kezdetét veszi az 1. évad 

Amint az ICO végetért, máris elstartol a harcok 1. évada 11 ikonikus mémszereplővel.

Befektetői szempontból nézve egy hosszú bikafutam várható a token számára. Ha pedig a tőzsdei bevezetése után le is csillapodna az érme lendülete, az 1. harci szezon startolása biztosan energetizálja majd a token árfolyamát.

Sőt, az ICO alatti staking program is a stabil árfolyamot támogatja.

Jól fontold meg, hogy mibe fekteted a pénzed 

Amikor azt latolgatjuk, hogy mennyi lehet egy befektetés potenciális hozama, tartsuk szem előtt, hogy az előértékesítésekkel nagy előnyre tehetünk szert.

A kriptovaluták ICO-jai szuper belépési pontoknak számítanak, hiszen biztosítják számunkra a legalacsonyabb árat. 

Látogass el a Meme Kombat előértékesítésére

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!