Tezos technikai elemzés 06.12.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Tezos

A Tezos 2023. június 12-i árfolyam elemzése azt jelzi, hogy egy hosszabb, jelentős csökkenésen alapuló időszakot követően az XTZ/USD 0,716 dollárra esett.

Az árfolyam az elmúlt napokban ingadozott, és jelenleg lefelé irányuló trendben van.

Úgy tűnik, hogy a csökkenés legutóbbi időszakát a növekvő eladási nyomás vezérli, mivel az árfolyam a kulcsfontosságú támaszszintek alá esett.

Korábban a bikák uralták a piacot, de mostanra a medve trend vette át az irányítást.

A kereskedőknek a jövőben további lefelé irányuló mozgásokat kell figyelniük a 0,703 dollár felé, mielőtt az esetleges technikai visszapattanás bekövetkezne.

A 24 órás kereskedési volumen eközben alacsony maradt, jelenleg 13 millió dolláron áll. Ez azt jelzi, hogy a jelenlegi csökkenő tendencia valószínűleg folytatódik.

Másrészt, ha a következő órákban vagy napokban megnő a vételi nyomás, akkor technikai visszapattanás következhet be ezekről a szintekről.

Bár a piaci tőke továbbra is 675 millió dolláron áll, a kereskedőknek óvatosnak kell lenniük, amikor a közeljövőben long pozíciókba lépnek.

A napos Tezos árelemzés lefelé mutató tendenciát mutat, ahogy az árfolyam 0,716 dollárra korrigál.

Mivel a medvék ismét megjelentek, a bikáknak most be kell lépniük és meg kell védeniük a 0,7324 dolláros ellenállási szintet, különben további veszteségeket kockáztathatnak.

Ha a vevők maradnak uralmon, akkor további felfelé irányuló lendületet láthatunk a 0,994 dollár felé.

Másrészt, bármilyen további csökkenés nagy valószínűséggel az árfolyam visszasüllyedését okozná a 0,6845 dollár felé.

Az RSI jelenleg 22,58 és a túladott terület felé tart, ami azt jelzi, hogy a jelenlegi trend csökkenő.

A MACD index egy medvés átkelő mintázatban van, és tovább mozog a nulla vonal alatt, ami arra utal, hogy a lefelé irányuló nyomás rövid távon valószínűleg erősödni fog.

A Bollinger-sáv mutató táguló szalagokat mutat, így a volatilitás növekszik. A felső sáv jelenleg 0,994 dollárnál, az alsó sáv pedig 0,731 dollárnál van.

Az XTZ/USD árfolyama jelenleg nagyon közel van az alsó sávhoz, ami hamarosan visszapattanhat.

tezos

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance vezérigazgatója nyilatkozott a Ethereum ETF-ek jóváhagyásáról

Az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete (SEC) 2024. május 23-án hagyta jóvá a spot Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett pénzügyi alapok (ETF)- bejegyzését. Az Ethereum árfolyama...

Az altcoinok értéke háromszorosára nő? Elemzők kitörést jósolnak!

Vendégbejegyzés Az altcoinok piaca, egy olyan szegmens, amelyet gyakran beárnyékol nagyobb rokona, a Bitcoin (BTC), jelenleg lenyűgöző emelkedő pályájával kerül a címlapokra. Az elmúlt két hétben ezen...

🚀 Top 5 altcoin milliomos potenciállal: A szakértők választása a mai piacra

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás új izgalmakat lobbantott fel a kriptopénzek világában. A szakértők öt olyan altcoint emeltek ki, amelyek kiemelkednek a potenciáljukkal, hogy a szerény befektetéseket...

Íme, amiért a Bitcoin ára tovább eshet, állítja a top elemző

A Bitcoin (BTC) árfolyama csökkent, ahogy a kereskedők figyelik a megszűnt Mt. Gox tőzsdéhez kapcsolódó tárcák tevékenységét. Az Mt. Gox adminisztrátorai intenzívebbé teszik az erőfeszítéseket, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!