„Szólókapitalista” alapot indít Anthony Pompliano

-

Anthony Pompliano, a Morgan Creek Digital társalapítója bejelentette, hogy új alapot indít el, amelyet saját személyére és brandjére alapoz majd.

„Egy olyan új alapot szeretnék bejelenteni, amely mögött a Szilícium-völgy és a Wall Street egy csapat sikeres befektetője áll” – írta Pompliano egy szeptember 11-ei blogbejegyzésben.

„A most kigördülő alap struktúrája olyan rugalmasságot ad majd, amely elképzelésem szerint jelentős előnyöket fog jelenteni a korai fázisukban tartó technológiai vállalatokba történő befektetések során.”

Pompliano tervei között szerepel egy olyan alap megnyitása, amelyben ő lenne az egyedüli főpartner (GP).

Alapvetően Pomp saját brandjét és nevét használja fel arra, hogy startupokba fektessen, miközben nem zárkózik el a külső befektetésektől szem.

 

„Az egyik vezérelvem mindig is az volt: »Soha nem bánod meg, ha magadra fogadsz«” – fejtette ki.

Az ilyen, szóló-GP-sturktúrákra úgy hivatkozik, mint újfajta lehetőségekre azok számára, akik rendelkeznek jól kiépített márkával és ismeretséggel.

A nagy Youtuberek és influencerek jó példái mindennek. Sok követővel, szponzorral és rajtuk, magán az emberen alapuló tartalmakkal rendelkeznek egy olyan szektorban, amelyben ők gyártják tartalmaikat.

Ez az üzleti struktúra befektetésre alkalmassá teszi ezeket a személyeket, akik az általuk generált pénzt további befektetési lehetőségekre fordíthatják – fejtette ki Pompliano.

Az üzleti lépés jól jöhet Pompliano számára, akinek a személye körül kialakult brand jelentős méreteket ért el. Vállalkozásain túl jó ismert podcastjaiból, valamint a Twitteren is több mint 370.000 ember követi munkásságát.

Pompliano megemlítette, miszerint olyan változó világban élünk, amelyben a magánszemélyek üzleti entitásokká változnak – vagyis szólókapitalistákká, ahogy ő hívja őket.

Ez számos változást okozhat a teljes üzleti világban, beleértve az individuális identitás terét is.

„A legjobb része a dolognak, hogy ezen alapok struktúrája jelentősen megnöveli az átlagemberek kockázatitőke-eszközosztályokhoz való hozzáférési lehetőségeit. Mostantól bármely akkreditált befektető befektethet velem, ahelyett, hogy ez az opció csak a nagy intézmények számára lenne elérhető. Talán még nem tudjuk az egész világot decentralizálni, de az ilyen alapok létrejötte egy lépéssel közelebb visz minket a végső célunkhoz.”

A kriptoágazat szakértőjeként Pompliano szintén a Bitcoin nagy szószólójának számít.

Híres osztályozásában a bitcoinra úgy hivatkozik, mint egy nem korreláló eszköz, amely teljesen függetlenül mozog a hagyományos befektetési eszközöktől.

Olvastad már? Nem biztos, hogy az Ethereum 2.0 felgyorsítja a defi terjedését

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin ára eléri a 70.000 dollárt, amint BTC ETF vásárlása megugrik

Az elemzők szerint a Bitcoin árfolyama új csúcsok felé tart most, hogy a közelmúltbeli konszolidációs szakasz véget ért. A Bitcoin árfolyam a hőn áhított 70.000 dolláros...

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Vége a mémszezonnak? Mi vár a mémérmékre?

A mémérmék alig egy-két héttel ezelőtt voltak a csúcson, és jelentősen felülmúlták a többi altcoint az úgynevezett „mémszezon" alatt. Ez a trend azonban megfordult, és...

Mikor ér véget a Bitcoin bull run?

A Bitcoin 65.000 dollárra emelkedése reményt adott az instabil kriptopiacoknak. A Bitcoin visszatérését követően egyes altcoinok 10%-20%-kal megugrottak, így a befektetők kíváncsiak, hogy ez vajon...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!