Steve Wozniak tokenje megsokszorozta az értékét

-

Alig öt nap alatt 26-szorosára nőtt Woz tokenjének az árfolyama, így elmondhatjuk, hogy legendás belépővel érkezett meg a kriptoiparba.

Az Apple társalapítójának, Steve Wozniak-nek az új tokenje, a WOZX ticker alatt futó Efforce az elmúlt héten 26-szorosára drágult, a napokban pedig ismét duplázott.

A HitBTC tőzsdén 10 centes áron bevezetett token december harmadika óta 2,59 dollárig emelkedett, nem kis részben köszönhetően a nagy koreai tőzsde, a Bithumb listázásának.
Az ERC-20 tokenként kiadott kriptó Woz energiahatékonysági vállalkozásában lesz használható. Egy milliárdos a teljes készlete, és először privát befektetőknek lett felajánlva még idén, korábban, 80 millió dolláros értékelés mellett.
A token a nyilvános kereskedésének az első 13 perce alatt elérte a 950 millió dolláros kapitalizációt, ezt a mögötte álló cég, az Efforce jelentette be. Woz 1976-ban a szülei garázsában hívta életre az Apple-t, az Efforce pedig már a második blokkláncos kezdeményezése.
Woz 2018 októberében alapította meg a blokklánc-alapú EQUI Global-t, egy kockázati tőkealapot, amely a befektetői szektort tervezi kicsit felrázni.
Az Efforce, mint vállalkozás „az első blokkláncos energiahatékonysági platformként” definiálja magát, a célkitűzésük pedig az, hogy megoldásokat találjanak az energiafogyasztás csökkentésére, de a megszokott emberi társadalmi-szociális berendezkedés megváltoztatása nélkül.
A WOZX tokeneket a platformon az együttműködés során lehet majd használni, különböző projektek kapcsán, a bevétel pedig a megtakarított költségekből származik majd.

Wozniak mellett Jacopo Visetti és Jacopo Vanetti a másik két alapító az Efforce hierarchiájában, mint projektvezető, és technológiai vezető.
Magát a céget Máltán hozták létre, még 2019-ben, amely ország széles körben ismert a kriptobarát hozzáállásáról.
December 4-én Visetti nyilatkozott arról, hogy az Efforce hogyan tud segíteni az energiahatékonysági piac demokratizálásában, és hogyan tudja a befektetőket összehozni a finanszírozást kereső vállalkozásokkal.

„Az energiahatékonyság jelenti az utat a fenntartható jövőbe. Ez az út segíthet a klímaváltozás kivédéséhez, és a szénkibocsátás csökkenésében. Ráadásul pénzt is tudunk keresni közben.”

Olvastad már? 400 milliós kötvénykibocsátást tervez a MicroStrategy, a bevételt BTC-re költenék

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

A szakértők szerint a legjobb altcoinok készen állnak a rövid távú nyereségre

Vendégbejegyzés A kriptopiac a fellendülés erős jeleit mutatja, felkeltve a tapasztalt befektetők és az újonnan érkezők figyelmét egyaránt. A bikás tendenciával a láthatáron a reflektorfény a kiválasztott...

A Cardano 1,7 milliárd dollárral növeli a piaci tőkeértéket

A Cardano, az egyik legmenőbb kriptovaluta, ma figyelemre méltó feltámadást tapasztalt, több mint 1,7 milliárd dollárral növelve piaci kapitalizációját. Ez a fellendülés a kriptopénzek piacán tapasztalható...

Három év börtönt kapott a biztonsági szakértő, aki két tőzsdét is meghekkelt

Ez az első eset, hogy az USA-ban börtönbüntetést kapott valaki azért, mert kihasználta egy okosszerződés kódhibáját, a bíróság ráadásul az ellopott 12 millió dollár visszafizetésére...

Az elemző masszív árrallyt jósol az altcoinok számára, amelyet a BTC feleződése vált ki, a SOL, DOT, TON, OP és BLP-re utalva

Vendégbejegyzés A kriptopiac egy izgalmas szakaszba lép, ahogy a Bitcoin következő feleződése közeledik. Az elemzők a kiválasztott altcoinok felé fordítják figyelmüket, jelentős értéknövekedést várva. Közülük a SOL, a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!