Solana (SOL) technikai elemzés 12.28.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Solana (SOL)

A Solana (SOL) szeptember vége óta figyelemre méltóan emelkedik. Miután december 20-án áttörte a 80 dolláros ellenállási zónát, a bikák nem vesztegették az időt, hogy a SOL-t 100 dollár fölé vezessék. December 25-én elérte a 126 dollárt.

Az YTD hozama több mint 120% volt, mivel tavaly ilyenkor a SOL az FTX összeomlása után súlyosan le volt gyengülve.

A lánc aktivitása erőteljes volt, és a hálózat növekedése decemberben havi csúcsot ért el.

A Solana ára december 23-án 95,28 dollárról 110 dollárra emelkedett. Ez a mozgás az elkövetkező napokban is folytatódott felfelé, így a SOL-nak nem maradt ideje kitölteni az általa a 12 órás grafikonon hagyott fair value rést. Ez a rés 98,22 dollárról 107,3 dollárig terjedt.

Ezen rés 50%-os szintje 102,76 dollárnál ült, és ez a technikai célpont a SOL jelenlegi mélypontjánál.

A 100 dollárnál alacsonyabb, a 93 és 98 dollár közötti tartomány is jó érvet szolgáltatott a SOL megvásárlásához. Ez egy alacsonyabb időkeret konszolidációs zóna volt a nagy kitörés előtt.

A SOL piaci struktúrája a 12 órás grafikonon medvésen eltolódott. Az RSI továbbra is a semleges 50 fölött mozgott, ami azt jelezte, hogy a vevők irányítanak.

Az OBV is azt mutatta, hogy a közelmúltbeli veszteségek nem az intenzív eladási nyomás miatt következtek be. Ehelyett valószínű volt, hogy a SOL ismét feljebb emelkedhet.

A likvidációs hőtérkép elemzése azt mutatta, hogy a 100 és 103 dollár közötti régió kritikus volt. Ez a terület tartotta a becsült likvidációs szintek nagy részét.

Ennélfogva a SOL éppen 100 dollár alá merülhetett, hogy összegyűjtse ezt a likviditást, mielőtt felfelé emelkedne.

A 98,2 dollár alatt a következő érdekes terület a 90,3 dollár volt, a jelentős mennyiségű likviditási szintek alapján. A 90 dollár alá történő csökkenés esetén a SOL újra a 70 dolláros támaszterületre kerülhet.

Másrészt, a 100 dolláros terület sikeres védelme a SOL-t a 143 dollár, a következő hosszú távú ellenállási szint felé rallyzhatná.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.16.

Prémium Dogecoin (DOGE) A Dogecoin (DOGE) befektetők az utóbbi időben nehéz időszakot éltek át, különösen a mémcoin többszöri árfolyamkorrekciója miatt a grafikonokon. A helyzet azonban még rosszabb is...

A jegybankok 94%-a saját digitális valuta bevezetésén dolgozik

A Nemzetközi Fizetések Bankja, a BIS legújabb felmérése szerint a jegybankok 94%-a vizsgálja egy jegybanki digitális valuta, más néven CBDC bevezetésének lehetőségét. Különösen a fejlett...

A Raboo árak emelkednek, mivel a Shiba Inu és a NEAR továbbra is lefelé ívelő spirálban maradnak

A Bitcoin és más altcoinok számára a kriptopiacon a Bitcoin feleződése utáni rali kezdetének tűnő időszak után az utóbbi időben más-más szerencse érte a kriptopiacot. Az...

Ausztráliában jóváhagyták az első spot Bitcoin ETF-et

Az ausztrál értékpapír-tőzsde, az ASX jóváhagyta az első spot Bitcoin ETF-et, a kereskedés pedig június 20-án kezdődik. Új piacokat hódít meg a VanEck Ausztrália legnagyobb értéktőzsdéje, az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!