Solana (SOL) technikai elemzés 02.26.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Solana

A 2023. február 26-i Solana áranalízise azt jelzi, hogy a piac részleges bikás mozgást követ, masszív kedvezőtlen momentumot szerzett, ami a SOL-piac visszaesését jelentette.

A Solana árfolyama az elmúlt néhány órában negatív maradt. Ma az ár zuhant, és 24,17 dollárról 21,58 dollárra esett.

Ezeke után, a Solana emelkedett és elérte a 22,96 dollárt, ezzel kicsit még elmaradva a 25 dolláros határtól.

Az árfolyam jelenleg 22,65 dollár, a 24 órás kereskedési volumene 1,28 milliárd dollár, piaci kapitalizációja 8,37 milliárd dollár, piaci dominanciája pedig 0,78%.

A SOL  az elmúlt 24 órában 1,16%-ot emelkedett.

A Solana legmagasabb árfolyamát 2021. nov. 6-án érte el, amikor is 259,52 dolláron kereskedtek vele, míg a legalacsonyabb árfolyamát 2020. máj. 11-én jegyezték, amikor is a 0,503701 dolláron mozgott.

A legalacsonyabb árfolyam az ATH óta 8,12 dollár volt. A legmagasabb SOL árfolyam a legutóbbi ciklus mélypontja óta 27,16 dollárt ért el.

SOL/USD napi árelemzése

A Solana áranalízis a növekvő mozgást követő piaci volatilitásról árulkodik.

Ez azt jelenti, hogy a Solana árfolyama egyre hajlamosabb a két végpont felé történő mozgásra, ami további növekvő dinamikát mutat.

A SOL legmagasabb árfolyama 23,05 dollár, a nyitó árfolyama 22,89 dollár.

Úgy tűnik, hogy a SOL/USD árfolyama a mozgóátlag alatt jár kell, ami medvés mozgást jelez.

Az ár megpróbálja áttörni a mozgóátlag sávot, ami a bikákat teszi dominánssá a piacon.

A SOL/USD ár emelkedni látszik, ami növekvő piacra utal. A piac megpróbálja áttörni az ellenállási sávot, ami fordulatos mozgást indíthat el, ez végzetes lehet a bikák számára.

A Relatív Erősség Index (RSI) 48,72-ön áll, ami egy stabil kriptopénz állományt jelez.

Ez azt jelenti, hogy a SOL a középső semleges régióban esik. Továbbá az RSI felfelé látszik mozogni, ami növekvő tendenciát jelez a piacon.

A vételi tevékenységek dominanciája az RSI-érték növekedését okozza.

solana

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!