A Polygon fontos bejelentést tett frissítéseiről

-

A Polygon nemrégiben fontos bejelentést tett közzé, amely valószínűleg növelni fogja a hálózat lehetőségeit és szolgáltatásait.

A blokklánc az Eclipse-szel együttműködve egy új szoftvert indított, amely lehetővé teszi a Solana alkalmazások számára, hogy a Polygonra vándoroljanak, vagy multichainre váltsanak.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

De a kérdés az, hogy miért is kellene egy befektetőnek törődnie ezzel a partnerkapcsolattal?

Nos, ahhoz, hogy erre válaszolhassunk, először is ismernünk kell az SVM-et.

A Polygon Sealevel Virtual Machine (SVM) nevű szoftver egy testreszabott rollup, amely a Solana Sealevel Virtual Machine-t hozza a Polygon ökoszisztémához.

A Polygon SVM növeli az átviteli teljesítményt és javítja az interoperabilitást a kriptográfiával kapcsolatos vállalkozások számára, beleértve a szerencsejátékot, a DeFi-t és még sok mást.

Bármely Solana-ra fejlesztett projekt képes lesz zökkenőmentesen kihasználni a Polygon skálázási megoldásának képességeit az újonnan bejelentett SVM segítségével.

A Polygon szerint a Polygon SVM teszthálózata várhatóan 2023 első negyedévében élesedik.

Új frissítés a Polygon zkEVM-hez

Nem csak az SVM-hez, hanem a Polygon várva várt zkEVM-jéhez is érdekes hírek érkeztek. Állítólag a zkEVM-hez auditált, frissített teszthálózat fog készülni.

Ez a kiadás része lesz a 2022 decemberében bejelentett biztonsági auditprogramnak. A hivatalos bejelentés szerint az új testnet teljesítményjavításokkal, valamint az Etherscan és az FFLONK támogatásával érkezik.

Az Etherscan az egyik legnépszerűbb blokkfeltáró az ellenőrzött Ethereum blokkok és tranzakciók keresésére és böngészésére.

Az FFLONK integrációjával jelentősen javulni fog a verifikátor teljesítménye.

Milyen volt a MATIC árreakciója?

Ezek a frissítések nem voltak hatással a MATIC grafikonjára, amely pirosra váltott, köszönhetően a medvés piaci trendnek.

A CoinMarketCap szerint a MATIC árfolyama több mint 6%-os csökkenést regisztrált az elmúlt 24 órában, és a sajtó idején 1,27 dolláron kereskedtek vele, több mint 11 milliárd dolláros piaci kapitalizációval.

Ugyanez igaz maradt a MATIC on-chain teljesítményére is, mivel a legtöbb mérőszám medvésnek tűnt.

Például a MATIC MVRV-aránya az utóbbi időben csökkenést mutatott.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Eközben a CryptoQuant adataiból kiderült, hogy a tőzsdéken a 7 napos átlaghoz képest magasak voltak a nettó befizetések, ami negatív jel, mivel magas eladási nyomást mutat.

Emellett a MATIC aktív címei is csökkentek. Így arra utal, hogy kevesebb felhasználó vett igénybe a hálózatot.

Mindazonáltal néhány mérőszám a MATIC javára dolgozott. A hálózat növekedése az elmúlt héten folyamatosan magas szinten mozgott.

A MATIC népszerűsége nőtt, ami a közösségi volumenének megugrásából is kitűnt. Az árfolyamkészlete csökkent, ami bikás jel volt.

Érdekes módon a MATIC továbbra is népszerű maradt a bálnák körében, mivel nemrégiben az Ethereum bálnák 2000 leggyakrabban használt okosszerződései közé sikerült bekerülnie.

Ezért a jelenlegi negatív ármozgás ellenére nem zárható ki a trendforduló lehetősége, figyelembe véve a bálnák érdeklődését és a fent említett frissítéseket.

Olvastad már? Egy bálna 1000 NFT-t adott el két nap alatt

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A SEC bepereli az FTX tőzsdét auditáló céget

A SEC célkeresztjébe került a bedőlt FTX tőzsdét auditáló Prager Metis, mivel a vádak alapján számos ponton megsértették a felülvizsgálati pártatlanság elveit. A PM elsősorban...

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!