Egy bálna 1000 NFT-t adott el két nap alatt

-

A Nansen elemzőcsapata a napokban osztotta meg, hogy az egyik nagy NFT-bálna, a Machi Big Brother néven ismert Jeffrey Hwang egy 48 órás periódus alatt 1010 darab NFT-t adott el 11680 ETH, azaz nagyjából 18,6 millió dollár értékben.

Az elemzők szerint ez nem csak profitrealizálás lehet, hanem a Blur piactér közelgő airdropja is befolyásolhatja.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A nagyobb NFT-forgalom több BLUR tokent jelent a felhasználóknak.

A Nansen elemzője, Andrew Thurman elmondta, az NFT-k történelmének az eddigi legnagyobb kiárusítását láthattuk.

Az akció során Hwang 90 BAYC tokent, 191 MAYC tokent, és 308 Otherdeed NFT-t dobott piacra.

Ezekből aztán ráadásul 991-et vissza is vásárolt, így a profitszerzés mellett lehetséges, hogy a Blur airdrop maximalizálása a cél, vagy rosszabb esetben tisztán a piac manipulációja.

Hwang az egyik legnagyobb játékos a Blur rendszerében, aki a legtöbb tokenre számíthat a piactértől, amely nemrégiben még az OpenSea kereskedelmi volumenét is maga mögé utasította, nem titkolt módon a token airdrop lehetőségének kösznhetően.

A Blur február 14-én osztotta ki az első körös airdropot a felhasználói között. Hogy az egyes tagok mennyi tokent kaptak, az a piacon mutatott kereskedési volumenjüktől, és az általános használati szokásaiktól függ.

Február 17-én már tudni lehetett, hogy a legtöbb tokent Hwang kapta, nagyjából 1,8 millió BLUR került hozzá. Ezt azonnal el is adta, 1,3 millió dolláros profithoz jutva.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Ez az ajándék pénz nagy motivációt jelenthet, hogy a következő körös airdropot is megpróbálja a lehető legmagasabbra tornázni, növelve a saját kereskedési aktivitását és forgalmát, és az is biztos, hogy több más bálna is szeretné követni a példáját.

A három említett kollekció, amelyet Hwang eladott, nagy csökkenést tapasztalt a padlóárban, 7, 9, és 8%-nál nagyobb mértékben csökkent a legalacsonyabb piaci ár az elmúlt 24 óra során.

Thurman szerint ezzel most egyetlen ember sikeresen le tudta nyomni a piacokat kizárólag azzal, hogy az airdrop jogosultságát akarta feljebb tornázni.

A Coinmarketcap száma alapján a BLUR token az elmúlt hét nap során 17,7%-kal csúszott lejjebb.

A csapat megfogalmazása szerint az airdrop második körében nagyjából 300 millió dollár értékben adnak tokeneket a felhasználóknak.


Olvastad már? A Bitcoin elérte a mélypontját, újbóli kitörés következhet?

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 10.02.

Prémium Ethereum Classic (ETC) Az Ethereum Classic (ETC) örömmel terjesztette ki a szeptemberi fellendülést októberre. Szeptember 26-tól +10%-kal emelkedett, és a szerkesztés idején 16,80 dolláron kereskedtek vele. A rally...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!