Solana (SOL) technikai elemzés 09.09.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Solana (SOL)

A Solana (SOL) medvés lejtmenete során az altcoin áttörte a 20 dolláros pszichológiai szintet a napi időkeretben.

Miközben a medvék kiterjesztették dominanciájukat, az árfolyam a bikák számára kulcsfontosságú terület körül mozgott.

A bikás visszapattanás azonban attól függhet, hogy a Bitcoin (BTC) kitörjön-e a 26 000 dolláros árszint alatti ingadozó ármozgásból.

Lefelé tekintve a 18 és 19 dollár közötti árzóna a bikák számára erős vételi érdeklődéssel bíró terület volt.

A Chaikin Money Flow (CMF) megugrása a napi időkereten azt jelezte, hogy a swing kereskedők arra készülhetnek, hogy erőteljesen licitáljanak a Solana-ra.

A bikás megbízási blokk (OB) jelenléte ezen a szinten tovább erősítette az árfolyam megfordulásának lehetőségét.

Bár a Relatív Erősség Index a semleges 50-es érték alatt maradt, oldalazó mozgása azt mutatta, hogy jelenleg azonos vételi és eladási nyomás van.

Ezért a kereslet megugrása a bikás OB-nál a vevők gyorsan visszaszerezhetik a 20 dolláros pszichológiai szintet, és megcélozhatják a 22-22,5 dolláros árzónát.

Alternatívaként a bikás OB áttörése esetén az eladók az előző bikás rally magasabb mélypontját célozhatják meg a 16 dolláros árzónában.

solanaFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

 

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!