Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

-

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést.

A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre. A Solana fejlesztői kijavították a problémát, és a devnet a tervek szerint 18 órakor (UTC) indult újra.

Egy, az újraindítás során felmerült hiba azonban meghosszabbította az állásidőt. A devnet végül április 20-án, reggel 6 órakor (UTC) újraindult.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A bejelentést a Solana Explorer segítségével ellenőriztük. Valóban, a tranzakciókat most már lehet látni, hogy megerősítik a devnet-en.

A Solana ismét működési zavart szenved

Megjegyezzük, hogy a probléma nem befolyásolta a Solana mainnet vagy akár a tesztnet működését.

Ennek ellenére ez egy újabb fejezetet adott a Solana rossz hírű hálózati zavaraihoz.

Különösen, mivel a Solana főhálózata február elején közel öt órán át nem működött.

Emellett a hálózat az utóbbi időben a nagy mennyiségű mémcoin kereskedelem miatt zsúfoltsági kihívásokkal küzdött.

Rex St.John, a Solana-fókuszú Anza devshop vezető fejlesztője jelentette be a v1.18-as verziót, amely ezeket a problémákat hivatott orvosolni. Ez most már a devnet-en van, és végül a mainnet-en is bevezetésre kerülne.

solana
Forrás: X

A SOL iránti hangulat továbbra is medvés marad

Mindeközben a cikk írásakor a SOL 1,8% -kal csökkent az elmúlt 24 órában a CoinMarketCap szerint, a tartós hálózati hibákkal kapcsolatos FUD hozzájárulhatott ugyanehhez, különösen mivel a Bitcoin feleződése sok optimizmust áthatott az egész piacon.

Az altcoin közösségi volumene, azaz az említések mennyisége a kriptofókuszú közösségi média top csatornáin is minimálisan emelkedett április 19-én, a következők szerint a Santiment adatainak elemzése szerint.

Ettől függetlenül a legtöbb kommentár negatív volt, amit a negatív súlyozott hangulatmutató is bizonyít.

solana
Forrás: Santiment

A FUD a SOL derivatívák piacát is elérte, mivel az érmével szembeni hosszú kitettségek drasztikusan csökkentek a rövid kitettségekhez képest.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ez arra utal, hogy a kereskedők most arra számítanak, hogy az árak visszafogottak maradnak, vagy rövid távon tovább esnek.

Forrás: Coinglass

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Vajon a BNB 2024-ben megdönti az eddigi csúcsát?

A Binance Coin (BNB) az elmúlt években kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kriptopénzpiacon. A kérdés azonban minden befektető fejében ott motoszkál: Vajon a BNB idén meg...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!