Ezt a 3 DePIN altcoin projektet te sem hagyhatod ki áprilisban!

-


Vendégbejegyzés


Mivel a decentralizált fizikai infrastruktúra továbbra is jelentős kriptotrendnek számít, a piaci narratíva okán érdemes felfedezni a legjobb DePIN altcoinokat.

Ezek a projektek a portfólió színesítésére is alkalmasak. A DePIN a ‘decentralizált fizikai infrastruktúra hálózatok’ rövidítése.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezek a decentralizált alkalmazások (DApp-ok) tokeneket használnak az emberek ösztönzésére, hogy valós fizikai infrastruktúrán és gépeken keresztül nyújtsanak szolgáltatásokat.

DePIN

(Forrás: X/Twitter)

A DePIN projektek csúcsmodellje, amelyről talán mindenki hallott már, a Filecoin (FIL). Ez az érme elérhető az összes Tier 1 tőzsdén, beleértve a Binance-t és a Coinbase-t is.

A Filecoin ígéretes fájltároló ökoszisztéma, amelynek piaci kapitalizációja már meghaladja a 3 milliárd dollárt. 

Ebben a cikkben 3 nagy DePIN altcoint vizsgálunk meg, amelyek már bejelentettek egy tokent, de még nem indultak el.

Így a lakossági befektetők esélyt kapnak arra, hogy korán beszálljanak ezekbe a várható gyöngyszemekbe. 

A legjobb DePIN kripto #3 – Peaq (Layer 1 blokklánc)

DePIN

A Peaq egy omnichain Layer 1 blokklánc, amelyet kifejezetten a DePIN szektor és a gépi valós világ eszközeihez (RWA-k) terveztek, és ezek közül kettőhöz a bikafutás legforróbb narratívája kapcsolódik.

Céljuk a másodpercenkénti 100 000 tranzakciót (TPS) meghaladó skálázás rendkívül alacsony tranzakciós költségekkel. A Peaq több különböző kódolási nyelvet is támogat, így a csapatok könnyen építhetnek a Peaq-ra.

A dokumentáció szerint ez a rugalmasság lehetővé teszi majd az építőknek, hogy a Peaq SDK által biztosított, azonnal használható, moduláris DePIN-funkciók széles skáláját felhasználják.

A segítségükkel pedig egyszerűen hozzanak létre és telepítsenek DePIN-eket és DAappokat.

Nemrég a csapat sikeresen teljesített egy 15 millió dolláros kezdőkört, olyanok vezetésével, mint a BorderlessCap. Az ilyen nagy kockázatitőke-befektetések megjelenése tovább erősíti a Peaq által keltett hype-ot és várakozást.

A Peaq token még nem jelent meg, ami azt jelenti, hogy ha most értesülsz róla, akkor még alkalmas időben vagy, hogy befektetésként használhasd.

A tervek szerint 2024 második negyedévében jelenik meg az érme.

A pletykák szerint a bevezetés után rögtön több nagy CEX-re kikerül a token, a Bybit-et például a Peaq egyik potenciális otthonaként nevezték meg. És jó esély van arra, hogy a bevezetés után a Binance és a Coinbase listájára is felkerül majd.

Kövesd a projektet az X-en, hogy a token elindításával kapcsolatos friss hírekről értesülj. 

A legjobb DePIN kriptó #2 – Natix altcoin, a valós világ feltérképezése

DePIN

A Natix vezeti a pénzkeresés új hullámát. Letöltheted a Natix alkalmazást a telefonodra, bekapcsolod a kamerát, és már indulhatsz is, jutalmakat keresve pusztán a közlekedéssel.

A Natix DApp dinamikus térképet hoz létre a valós világról, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy ezeket az adatokat mindenféle költség nélkül összegyűjtsék.

Az összegyűjtött adatokat a Natix pénzzé teszi, és a felhasználó jutalmakat kap. A Natix vonzó lesz a kripto iránt nem érdeklődő közönségnek is, mivel ez egy nagyszerű módja a passzív jövedelemszerzésnek azok számára, akik már most is sokat vezetnek.

A taxisok, a teherautósofőrök és a kézbesítő sofőrök csak néhány olyan ágazat, amelyben nagy számban használják majd a DAppot.

Ezek már most is élnek az alkalmazásokat árusító boltokban, a felhasználóknak pedig soha nem kell foglalkozniuk az alkalmazás kripto oldalával, ha nem akarnak. Ez a rugalmasság azt jelenti, hogy az elfogadás mindenkinek sokkal könnyebb lesz.

Ez egy több milliárd dolláros piac, így a Natixhez hasonló projekteknek óriási potenciál nyílik meg, hogy sikerrel járjanak a mostani bikafutásban.

A projekt a Peaq-ra is épít, amely feltételezhetően erős jövő előtt áll, hasonlóan a Layer 1-hez. Érdekes módon ez az altcoin a Peaq-on indul majd, ami jól mutatja, hogy mekkora igény van egy DePIN fókuszú Layer 1-re.

A Natix még nem adta ki a tokenjét, de jó esély mutatkozik arra, hogy az alkalmazás használatával valamilyen módon hasznot hajtsanak a befektetők, amint a token elindul.

Bejelentették, hogy a token 2024 második negyedévében érkezik, és ez biztosan egy olyan DePIN altcoin lesz, amit nem lehet kihagyni.

Kövesd a projektet az X-en, hogy minden friss hírről értesülj.

Legjobb DePIN kripto #1 – eTukTuk, amely elindította a Crazy TukTuk játékát

DePIN

Az eTukTuk a DePIN-t a fenntarthatósággal ötvözi, méghozzá a tuk-tuk közlekedés villamosításával.

A tervek szerint ezt a kezdeményezést Sri Lankán, a tuk-tukok egyik hazájában indítják el.

A hosszú távú elképzelés az, hogy ezeket az ikonikus tuk-tukokat elektromos változatokká alakítják át, miközben napenergiával működő töltőállomásokat is létrehoznak az új járműveknek.

A tervek között szerepel egy mesterséges intelligenciával működő térképes DApp is. Sőt, még egy play-to-earn (P2E) játék is, a Crazy Taxi stílusában. Hatalmas igény van a zöld, fenntartható kriptoprojektek iránt, és az eTukTuk célja, hogy piacvezető legyen ezen a téren.

DePIN

Az erős keresletet jól bizonyítja az eTukTuk natív tokenjének, a TUK tokennek a folyamatban lévő előértékesítése. Mostanáig több mint 3 millió dollárt gyűjtöttek össze a befektetőktől a tervezett, év végi indulás előtt.

Az eTukTuk sokféle publikációban is szerepelt, például a Binance akadémiai platformján és a Yahoo Newsban, hogy csak néhányat említsünk. 

Az előértékesítés jelenleg még mindig tart, és hihetetlenül egyszerű a befektetés, mivel többféle fizetési lehetőség közül lehet választani. Így például a BNB, az USDT és még a fiat bankkártya is alkalmas a vásárlásra.

Az előértékesítés másik nagyon bikás jellemzője, hogy miután a befektető megvásárolta a TUK-ját, 90 százalékos APY hozamot biztosíthat magának.

Vagyis amíg a csapat indulására várunk, hátra dőlve nézhetjük a befektetés növekedését, mielőtt a token kikerül a nyílt piacra.

A legfrissebb hírek szerint a projekt fejlesztői elkészítettek egy játékot is, ami jól mutatja a csapat elkötelezettségét a folyamatos fejlődés mellett.

A projekt játéka már elérhető a Google Play áruházban, és hamarosan az Apple Store-ban is megtalálható lesz. Ez az esemény azt is mutatja, hogy az ütemtervük egy részét még az előértékesítés vége előtt teljesítik.

Egy kattintással megismerheted az új játékot, amely ingyenesen letölthető. 

TUK tokent ide kattintva vásárolhatsz

Ez is érdekelhet:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana (SOL) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Solana (SOL) A kriptopiacokon a negyedév izgalmas zárása felé tartanak, mivel a volatilitás csökkent. A bikák visszafogták magukat a szükséges vásárlási nyomás felhalmozásától, aminek köszönhetően a tokenek...

Olaszország fokozza a kritpopiaci ellenőrző képességét a MiCA rendelet miatt

Olaszország a kriptopiacok felügyeletének fokozását tervezi az Európai Unió kriptopiaci eszközök piacaira vonatkozó szabályozási keretének (MiCA) való megfelelés részeként. Az új szabályozás értelmében Olaszország fokozza a...

Venni vagy eladni az XRP-t? Az Arbitrum árcsökkenése miatt a tulajdonosok elővásárlási lázba jönnek!

Vendégbejegyzés Eddig hosszú év volt a kripto befektetők számára. A Bitcoin megfeleződésével és a kriptovilág nagy érméit övező egyéb drámákkal együtt a tulajdonosoknak alkalmazkodniuk kellett, vagy...

Újabb jogi eljárással néz szembe a Ripple Labs a CEO „félrevezető kijelentései” miatt

Az Egyesült Államok szövetségi bíróságának bírája zöld utat adott a Ripple Labs ellen indított polgári értékpapír-pernek, elutasítva a vállalat gyorsított eljárásra vonatkozó ajánlatát. A perben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!