Solana figyelmeztetés: Ez a kriptopénz megismételheti a siker mintáját

-


Vendégbejegyzés


A nagy sebességű és hatékony blokkláncáról ismert Solana (SOL) a gyors tranzakciókat és alacsony költségeket elősegítő Proof of History (PoH) és Proof of Stake (PoS) mechanizmusaival etalonként szolgál a kriptovilágban.

Mindez decentralizált alkalmazások (dAppok) széles körét vonzotta a platformjára, ami erősítette az ökoszisztémáját, és erős versenytársává tette az olyan bevett blokkláncoknak, mint az Ethereum.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ahogy azonban a Solana (SOL) új magasságokat ér el a rekord felhasználói elkötelezettséggel és potenciális árfolyam-emelkedéssel, egy nagyon érdekes fejlemény van, annak a lehetősége, hogy egy másik kriptopénz is utánozhatja a Solana (SOL) sikerét.

Nem véletlenszerűen választottuk ezt a projektet, mivel jelenleg ez az egyik legforróbb kilátás a blokklánc területén.

Hasonlítjuk össze az erős fundamentumokat és egyéb tényezőket a Solana (SOL) és azzal, ahol néhány évvel ezelőtt tartott.

ScapesMania: Nyilvános értékesítés a kriptoközösséget felbolydítja

A ScapesMania nyilvános eladási szakasza nagy durranással indult, izgalomtól pezsgő hangulatban hagyva a kriptovilágot.

A 6 millió dollárt meghaladó összegyűjtött pénzösszeggel a projekt exponenciális növekedés előtt áll.

A ScapesMania nyilvános eladás kizárólag a weboldalán zajlik.

Ez az áramvonalas megközelítés zökkenőmentes élményt biztosít a résztvevők számára, akik kedvező áron szeretnének $MANIA tokeneket szerezni.

Cselekedj gyorsan, mert a kedvezményes tokenek kínálata gyorsan fogy!

solana

Kedvezmények a token tulajdonosok számára

A ScapesMania elfogadóknak nagy élményben lesz részük, rengeteg ösztönzőt kínálnak, amelyek célja, hogy elkötelezettek és jutalmazottak maradjanak.

A ScapesMania tokenek birtoklása azt jelenti, hogy aktívan részt veszel egy kifizetődő utazáson.

Élvezd az olyan kedvezményeket, mint a token visszavásárlás, égetés, staking és számos bónuszt.

Terjeszd a ScapesMania hírét a hálózatodban, és oldj fel ajánlói jutalmakat az út során.

>>> Csatlakozz az élő nyilvános értékesítéshez a hivatalos weboldalunkon most! <<<

A biztonság szavatolása és a tekintélyes támogatás

Nyugodt lehetsz, a ScapesMania a biztonságot helyezi előtérbe, hiszen az okosszerződését a BlockSAFU, a legmagasabb biztonsági besorolású vállalat szigorú ellenőrzésnek vetette alá.

Továbbá a projekt büszkélkedhet egy nagyra becsült csapat támogatásával, amely jelentős támogatást biztosított egy jelentős blokklánc-játékostól.

A ScapesMania lehetőségeinek vizsgálata

Az ígéretes kilátásokkal a horizonton a ScapesMania 2024-re és azon túl a kriptorendszer egyik éllovasaként tűnik ki.

A projekt a 2027-re várhatóan 19,12 milliárd dollárosra becsült, virágzó alkalmi játékiparból tőkét kovácsolva jelentős növekedésre van kilátásban.

Ragadd meg a lehetőséget!

A ScapesMania-t szemmel tartó kriptorajongók számára az idő a legfontosabb.

Mivel a korlátozott nyilvános eladási poolból gyorsan eltűnnek a tokenek, most van itt az ideje, hogy csatlakozzon, mielőtt a ScapesMania a népszerű tőzsdéken ismertté válik.

Ne hagyd ki ezt az úttörő lehetőséget!

solana

solana

Biztosítsd a nagyobb nyereséget a ScapesMania jelentős, 10%-os bónuszának megragadásával!

Használd a BOC930 kódot a pénztárnál egy speciális szövegdobozban, hogy még jobb üzletet köthess egy olyan kriptopénzre, amellyel az egész kripto közösség irigyei lehetsz.

Cselekedj gyorsan – az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes.

A Solana (SOL) rekord felhasználói aktivitást ér el az árfolyam ingadozásai közepette

A Solana (SOL) figyelemre méltó fordulatot vett a felhasználói aktivitásában, és 2024. január 31-én 875 940 aktív felhasználóval minden idők legmagasabb értékét érte el.

E mérföldkő a legmagasabb aktivitási szintet jelenti, amelyet a Layer-1 hálózat 2020-as indulása óta regisztráltak.

Ennek a jelentős teljesítménynek ellenére a Solana (SOL) árfolyama volatilitást tapasztalt, ami kérdéseket vet fel a kriptopénz-piacon való jövőbeli pályájával kapcsolatban.

A Solana (SOL) ára a hétvégén a 100 dolláros mérföldkő alá botlott, 8%-os csökkenést tapasztalva a január 31-én rögzített 107 dolláros 30 napos csúcshoz képest.

Az ingadozás annak ellenére következett be, hogy a hálózat rekordot döntő felhasználói elkötelezettséggel és növekvő DeFi volumennel rendelkezik, amelyek történelmileg pozitív indikátorok egy kriptopénz értékét illetően.

A parabolikus SAR technikai indikátor azonban azt sugallja, hogy a bikák még mindig a Solana (SOL) piacát irányíthatják, ami egy lehetséges árfolyam-emelkedésre utal.

A virágzó hálózati aktivitás ellenére a Solana (SOL) árfolyama nehezen tudott jelentősen emelkedni.

Az elmúlt hónapban a Solana (SOL) Total Value Locked (TVL) árfolyama a DeFi ökoszisztéma növekedését tükrözve megugrott, a Solana (SOL) árfolyama azonban csak 1%-kal emelkedett.

A piac mutatói továbbra is medvések maradtak, a súlyozott hangulat a napok többségében a negatív oldalon maradt.

solana
Forrás: coingecko.com

Ez a medve hangulat, valamint a Solana (SOL) tőzsdékre történő átruházását végző bálnák akciói hozzájárultak a token lassú árfolyammozgásához.

Tekintettel a jelenlegi piaci dinamikára és a technikai mutatókra, úgy tűnik, hogy a Solana (SOL) kiváló helyzetben van az elkövetkező napokban egy újabb lendületes emelkedéshez a 120 dolláros terület felé.

A Parabolikus SAR technikai indikátor támogatja ezt a bikás előrejelzést, és a stratégiai kereskedők potenciálisan ezt jelzésnek tekintik, hogy tartsák vagy vásároljanak több Solana (SOL).

A medvék azonban negligálhatják ezt a bikás előrejelzést a 85 dolláros terület alatti korrekció kikényszerítésével.

A szakemberek továbbra is óvatosan optimisták a Solana (SOL) jövőjével kapcsolatban, hangsúlyozva a hálózat folyamatos növekedésének és elfogadásának fontosságát.

A Solana (SOL) hálózat aktív felhasználóinak és DeFi aktivitásának közelmúltbeli megugrása a Solana (SOL) hálózat alapvető erejét és további terjeszkedési potenciálját bizonyítja.

Azonban a piaci hangulat és a külső tényezők döntő szerepet fognak játszani a Solana (SOL) ármozgásának meghatározásában a közeljövőben.

Következtetés

A Solana (SOL) a kriptopénzpiac félelmetes erejévé vált, kihasználva nagy sebességű és hatékony blokklánc technológiáját, hogy a decentralizált alkalmazások széles spektrumát vonzza, és új mércét állít fel a felhasználói elkötelezettség és a tranzakciós képességek terén.

Innovatív Proof of History (PoH) és Proof of Stake (PoS) mechanizmusai nem csak a bevált platformok, például az Ethereum erős versenytársává tették, hanem potenciális árnövekedésre és rekord felhasználói aktivitásra is pozícionálták.

Az olyan új kriptovaluták megjelenése azonban, mint a ScapesMania, sikeres előértékesítésükkel, folyamatos nyilvános értékesítésükkel és stratégiai piaci pozícionálásukkal felboríthatja a kialakult rendet.

Az újonnan érkező legalábbis a Solana (SOL) sikertörténetét pótolhatja, és szintén rekordméretű növekedést mutathat.

Weboldal: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kombinált bitcoin- és etheralapot bocsátanának ki a Nasdaq-on – hírösszefoglaló

A Hashdex egy kombinált Bitcoin és Ether kriptoalap elindítását tervezi a Wall Streeten, miután az Egyesült Államokban zöld utat kapott a szabályozó hatóságoktól. Ugyanebben az időszakban...

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!