Csökken az érdeklődés az Avalanche ökoszisztéma iránt?

-

Az utóbbi néhány hónapban az Avalanche (AVAX) körüli aktivitás jelentősen visszaesett, ami azt mutatja, hogy az ökoszisztéma iránti érdeklődés csökkent.

Néhány pozitívum

Azonban az Avalanche hálózaton a decentralizált tőzsdék (DEX-ek) közelmúltbeli fejlődése a protokoll lehetséges fordulatára utal.

Bár a fejlesztések a jó irányba tett lépésnek számítanak, az Avalanche hálózaton a DEX-volumenek összességében továbbra is csökkenő tendenciát mutattak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez arra utalt, hogy bár az egyes projektek növekedést tapasztalhatnak, az Avalanche szélesebb körű DEX-ökoszisztémája továbbra is kihívásokkal néz szembe az általános kereskedési aktivitás tekintetében.

Az NFT-szektort vizsgálva

A tevékenység csökkenése azonban nem korlátozódott a DEX-ekre, az emberek elvesztették érdeklődésüket az Avalanche NFT ökoszisztémája iránt is.

A múlt héten az Avalanche-on történt NFT eladások száma 12,5%-kal csökkent.

A hálózaton lévő Blue Chip NFT gyűjtemények, mint például a LoFi Leopards és a Dreamheadz nem tudták a felhasználókat a gyűjteményeikhez csábítani.

Avalanche
Forrás: AVAXNFTs

A csökkenő érdeklődés hatása az Avalanche NFT ökoszisztémája iránt jelentős lehet a platform számára. Az NFT-k létfontosságú szerepet játszanak a felhasználók, fejlesztők és művészek blokklánc hálózatokhoz való vonzásában.

A virágzó NFT-ökoszisztéma nemcsak a platform sokoldalúságát mutatja be, hanem a közösségen belüli kreativitást és innovációt is elősegíti.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Az NFT aktivitás csökkenése a felhasználók és alkotók bizalmának vagy érdeklődésének esetleges csökkenésére utal.

Amennyiben ez a tendencia folytatódik, az veszélyt jelenthet az Avalanche ökoszisztéma általános növekedésére.

Ami az AVAX tokent illeti, látható volt, hogy az ára 4,33%-kal csökkent az elmúlt 24 órában. A forgalom, amelyen kereskedtek vele, szintén csökkent, mégpedig 3,18 milliárdról 478 millióra.

Avalanche
Forrás: Santiment

Olvastad már? Új rekordot fog idén dönteni a BTC árfolyama?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!