Peter Brandt parabolikus Bitcoin (BTC) emelkedést jósol

-

Peter Brandt, a legendás kereskedő szerint egy újabb parabolikus Bitcoin felfutás küszöbén állunk.

A csúcs- és mélypontjaikkal terhelt grafikonok olyan képet festenek, amely rezonál a múltra.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Brandt elemzése az Elliott-hullámelmélethez hasonló módszerre támaszkodik, amely azt állítja, hogy a piacok kiszámítható, hullámszerű mintázatokban mozognak.

bitcoin
Forrás: Peter Brandt/X

Ezek a minták a befektetői pszichológia által tápláltak, és gyakran csúcsokkal és mélypontokkal jellemezhető hullámok sorozatában tükröződnek.

Úgy tűnik, hogy Brandt legutóbbi grafikonjai ezeket a hullámszerű mintákat utánozzák, és a Bitcoin értékének potenciális parabolikus emelkedésére utalnak.

A grafikonokon egy egymást követő mintázat látható, amelyet szeszélyesen szokatlan módon – bump, hump, slump, pump and dump – jelölnek. Ez a sorozat összhangban van az Elliott Wave piaci ciklusok elvével.

Nemcsak a minta elnevezése követeli meg a figyelmet, hanem ennek a formációnak a visszatérése, amely korábban jelentős ármozgásokat vetített előre.

A megadott grafikonokon a „bump” szakasz egy erős bullish momentumnak felel meg, amelyet egy „hump”, egy konszolidációs időszak követ.

Az azt követő „slump” gyakran vezet egy sarkalatos „pump” -hoz, ami potenciálisan az exponenciális növekedés katalizátora lehet.

Az utolsó szakasz, a „dump” a piac volatilitására és az egyensúlyi állapotba való visszatérésre emlékeztet.

Amennyiben a Bitcoin megtartja a támaszt és áttöri a kulcsfontosságú ellenállási szinteket, kibontakozhat az elképzelt parabolikus növekedési pálya.

Ezzel szemben, ha nem sikerül fenntartani ezeket a támaszokat, a Bitcoin visszahúzódhat, ami elhalasztja a várt emelkedést.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Hogy Brandt elmélete valósággá válik-e, azt csak az idő és a befektetők kollektív pszichéje fogja megmutatni.

Jelenleg a kriptoközösség még mindig lábadozik a legutóbbi Solana-kiesés után, amely megrázta az altcoin- és általában a kriptopénzpiacokat.


Olvastad már? Új rekordot fog idén dönteni a BTC árfolyama?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!