A Binance Coin-nak (BNB) és a Meme Moguls-nak (MGLS) februárban megugrik az értékük

-


Vendégbejegyzés


A Binance Coin gyenge teljesítményt mutatott 2023-ban. Az értéke 8,8%-kal csökkent, ami miatt a befektetők megkérdőjelezik, hogy a BNB elérte-e a tetőpontját.

Azonban az új előrejelzések szerint a Binance Coin 2024-ben talpra állhat.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Bitcoin feleződésével a Binance Coin a növekvő befektetői aktivitásnak köszönhetően emelkedhet, ami jó hír a Meme Moguls számára, amely az előértékesítés során 2,1 millió dollárt gyűjtött össze.

A Binance felkészül a Bitcoin feleződésére

A Binance a világ legnagyobb kriptopénz tőzsdéjeként a Bitcoin felezés közeledtével a kereskedési aktivitás jelentős növekedésére számít.

Ez kiválthatja a Binance Coin árfolyamának emelkedését, amelyet a kriptoelemzők szorosan figyelnek.

Előrejelzések szerint körülbelül 692.880 Bitcoin van a Binance tőzsdén. E szám drámaian megnőhet, mivel több ezer új befektető szeretné használni a platformot.

Ennek fényében a Binance Coin-t vásárló és azt birtokló befektetők száma drámaian megnőtt.

Az utóbbi 24 órában a Binance Coin napi kereskedési volumene 58%-kal 953 millió dollárra nőtt, amivel a Binance Coin a világ 8. legtöbbet kereskedett kriptopénzévé vált.

A kereskedési volumen hirtelen megugrása kisebb árfolyam-emelkedést váltott ki, a Binance Coin az elmúlt 24 órában 1,62%-kal emelkedett.

Jelenleg a Binance Coin 303 dolláron kereskedik, a jelenlegi trendek szerint a BNB ezen a héten átlépheti a 310 dollárt.

Binance Coin
Forrás: coingecko.com

A Bitcoin feleződésének időpontjának közeledtével várhatóan nőni fog a Binance Coin-t vásárló befektetők száma.

A Binance Coin a felezés után a piaci elemzők szerint elérheti a 350 dollárt, bár egy ilyen ugrás a Bitcoin teljesítményétől függ.

A Meme Moguls átlépi a 2 millió dolláros mérföldkövet

A hétvégén a Meme Moguls átlépte a 2 millió dolláros mérföldkövet.

A mérföldkő elérését követően az új befektetések száma megugrott, a Meme Moguls mindössze két nap alatt további 150 000 dollárt gyűjtött össze.

A rendkívül keresett előértékesítés mostanra gyorsan fogy, és február végén ér véget.

A február kulcsfontosságú hónap lesz a Meme Moguls számára.

A jövő héten a fejlesztőcsapat egy játékelőzetes bemutatását tervezi, amelynek során a befektetők betekintést nyerhetnek a játék különböző funkcióiba.

Az előzetes után a fejlesztők a Meme Moguls ökoszisztémájához adják hozzá az utolsó változtatásokat, mielőtt március 11-én elindul a játék tesztfázisa.

Egyedi alkalmazása miatt a Meme Moguls népszerű befektetéssé vált a DeFi területen.

Az első olyan projekt, amely egy meme-alapú tőzsdét indít, és egyesíti a mém- és befektetői közösségeket.

A játékosok számos új lehetőséget kapnak arra, hogy jövedelemforrást építsenek ki ebben az izgalmas P2E ökoszisztémában.

Ide tartozik majd a versenyek megnyerése, a játékon belüli ranglistán való helyezés, valamint a $MGLS staking , amelyet jelenleg 0,0036 dollárért árulnak a Meme Moguls előértékesítés 5. fázisában.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A Meme Moguls tokenek várhatóan 0,0042 dollárra emelkednek a következő hetekben, ahogy az előértékesítés 5. szakasza lezárul.

Azok a befektetők, akik most vásárolnak, továbbra is esélyt kapnak arra, hogy jutalmakat nyerjenek a Meme Moguls nyereményalapból, ami a Meme Moguls előértékesítés során népszerűvé vált.

További információk a Meme Moguls (MGLS) előértékesítésről:

Webhelyhttps://mememoguls.com/

Twitter: https://twitter.com/meme_moguls

Telegramhttps://t.me/Mememogulsofficial

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kombinált bitcoin- és etheralapot bocsátanának ki a Nasdaq-on – hírösszefoglaló

A Hashdex egy kombinált Bitcoin és Ether kriptoalap elindítását tervezi a Wall Streeten, miután az Egyesült Államokban zöld utat kapott a szabályozó hatóságoktól. Ugyanebben az időszakban...

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!