Bonk (BONK) technikai elemzés 02.07.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bonk (BONK)

A Bonk (BONK) továbbra is egy közel hat hetes tartományon belül kereskedett. A mélypontok közeledése jó kockázat-hozam vételi lehetőséget jelentett.

Egy nemrégiben készült jelentés megjegyezte, hogy a mémérme mögött pesszimista a hangulat.

A technikai mutatók is medvés kilátásokat támogattak. Az árfolyam azonban azt jelezte, hogy a fordulat valószínű és a közelben van.

A likviditásvadászat lehetősége azt jelentette, hogy a kereskedőknek esetleg lazább stop-lossokat kell választaniuk.

Az információ pillanatában a BONK a 12 órás grafikonon medvés piaci struktúrát mutat.

A BONK az elmúlt hat hét során egy olyan sávban kereskedett, amely 0,00000944 dollár és 0,0000171 dollár között mozgott.

Az RSI a semleges 50 alatt volt, és január közepe óta így van. Ez kiemelte a csökkenő lendületet és a folyamatban lévő csökkenő tendenciát, és megegyezett a piaci struktúrával.

Az OBV az elmúlt tíz napban lassú ereszkedésbe kezdett, ami aláhúzta a megnövekedett eladási volument.

A 0,0000126 dollárnál lévő középső ellenállás január 28-án visszaverte a bikákat. A nyomozás idején a BONK a tartományi mélypontok közelében volt.

A vevőknek azonban óvatosnak kell lenniük a tartományi mélypontok alatti likviditásvadászattal, és ennek megfelelően kell kezelniük a kockázatot és a stop-loss megbízásokat.

A 0,0000075 dollár alá történő csökkenés azt jelezné, hogy egy erős lefelé irányuló trend valószínűsíthető, a következő cél pedig a 0,0000048 dolláros támaszszint lenne.

Elemezve a Coinglass adatait a határidős piaci kilátások megértéséhez. December közepe óta a Open Interest folyamatosan csökkenő tendenciát mutat.

Még a tartomány kialakulása után is az OI tovább csúszott lefelé.

A Binance-on a finanszírozási ráta enyhén pozitív volt, de ez nem volt elég bizonyíték a fellendüléshez.

Az OBV vételi volumenének emelkedése a növekvő OI mellett jó jel lenne arra, hogy a BONK visszapattanhat a tartományi csúcsok felé.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!