Shiba Inu (SHIB) technikai elemzés 02.17.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Shiba Inu (SHIB)

A Shiba Inu (SHIB) az egynapos árfolyamgrafikonon bikás előjelzést mutatott.

Még nem tudta meggyőzően áttörni a közelmúltbeli alacsonyabb csúcsot, de a mutatói ígéretesnek tűntek. a Shiba Inu égési rátája február 13-án negatívba fordult.

A napi árfolyamgrafikon azt mutatta, hogy még néhány jelentős akadály maradt a SHIB bikák számára, amelyeket le kell győzniük.

Mégis, az esélyek a vevőknek kedveztek, és egy bikás Bitcoin tovább segítheti őket.

A mém érme 13,2%-os nyereséget jegyzett február 7-e óta. Ráadásul a november közepi rally Fibonacci retracement szintjei kiemelték a 0,00000854 dolláros szintet, mint 78,6%-os retracementet.

Az utóbbi két hónapban a SHIB háromszor tesztelte újra ezt a szintet, mielőtt feljebb pattant volna. A legutóbbi újratesztelésre január 23-án került sor.

A múlt héten az OBV magasabbra emelkedett, ami január eleje óta nem történt meg folyamatosan.

Ez a növekedés a vételi volumen növekedését jelezte. Ezenkívül az RSI is a semleges 50 fölött volt, ami azt jelezte, hogy bikás lendület van kilátásban.

A napi grafikonon a 0,0000105 dolláron túli elmozdulás a piaci struktúrát bikás irányba fordítaná.

Ilyen forgatókönyv esetén az elkövetkező hetekben a 0,00001195 dollárig és feljebb, a Fibonacci kiterjesztési szintekig tartó rally várható.

Az érmék átlagéletkorának mérőszáma december második felében és egész januárban folyamatos és jelentős nyereséget mutatott. Ugyanakkor februárban éles visszaesés következett be.

A csökkenés azt jelentette, hogy a tulajdonosok a SHIB-jüket áthelyezték, feltehetően a központi tőzsdékre, hogy eladják a tokent.

A tőzsdék kínálata metrika az elmúlt három hétben lassan felfelé tendált.

Így valószínű volt, hogy a token hamarosan némi eladási nyomást fog tapasztalni. Az nem volt világos, hogy ez elég lesz-e ahhoz, hogy visszafordítsa a token által a közelmúltban elért nyereséget.

A közelmúltban érkezett hírek arról, hogy a nagy SHIB bálnák továbbra is felhalmozták a mém érmét, pozitív előjelet jelentettek a következő hetekre.

Ez magyarázatot adott a nagy nyereségre, amelyet az érme átlagos kora metrika korábban 2024-ben elején látott.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Távozik a SEC-től a kriptocégek réme

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdebizottsága (SEC) végrehajtási osztályának kriptoeszközökkel és kibernetikai eszközökkel foglalkozó részlege vezetője kilenc évnyi szolgálat után távozott az ügynökségtől. Az ő...

A kereskedők a DTX Exchange-re igyekeznek, miközben az Avalanche és a Tron összeomlik

Vendégbejegyzés A piac újabb dömpinget hajtott végre a lejtmenet folytatásában. A piaccal együtt az Avalanche (AVAX) és a TRON (TRX) is jelentős csökkenést szenvedett, míg az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!