Az 1 millió dollárt súrolja a zöld Bitcoin

-


Vendégbejegyzés


Az új, fenntartható DePIN kriptovaluta, az eTukTuk (TUK) (zöld Bitcoin) emeli a téteket az éghajlatváltozás elleni küzdelemben.

Az érme eddig hangsúlyos előértékesítési sikert ért el, amit az 1 millió dolláros gyűjtése is bizonyít.

A projekt helyzete rózsás, a haladó gondolkodású befektetők csak úgy hemzsegnek a kriptó ICO-ja körül, és hatalmas bizalmat táplálnak felé.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az előértékesítés olyan szépen halad, hogy hamarosan itt a következő szakasz is.

Akik látnak fantáziát ebben a projektben, azoknak érdemes mielőbb csatlakozni, hiszen az ár szakaszról szakaszra mintegy 3%-kal nő.

Minél korábban lép be valaki az eTukTuk táborába, annál magasabb nyereséget realizálhat.

Szóval mivel ennyire látványos a lelkesedés e DePIN (Decentralized Physical Infrastructure Networks) koncepció körül, érdemes jobban megismernünk az eTukTuk-ot.

Az eTukTuk innovációja gyökeresen átalakítja a városi közlekedést

Az új eTukTuk ökoszisztéma natív érméje, a TUK nem csupán egy friss kriptopénz, átfogó megoldást szeretne hozni az éghajlatváltozás elleni harcban.

A projekt fókuszában a fejlődő országok sorsa áll: főként az ide tartozó régiókban hivatott csökkenteni a szén-dioxid-kibocsátást, leküzdeni a vele összefüggésbe hozható egészségügyi problémákat, és még a pénzügyi integrációt is szeretné elősegíteni.

Így tehát ha belegondolsz, a lehetséges kihatása igen tekintélyes.

A projekt fő termékei az elektromos autótöltő berendezések (EVSE), amelyeket úgy alakítottak ki, hogy helyt álljanak a fejlődő régiók zsúfolt városaiban és külvárosi területein, passzoljanak azok igényeihez.

A DePIN EVSE infrastruktúrán túl a projekt mással is készül, hiszen bemutatja a nagyérdeműnek saját EV tuk-tuk modelljét is.

Mivel a készítők meg szerették volna könnyíteni a TukTuk sofőrök számára a környezetbarátabb verzióra való áttérést, kedvezményes áron kínálják, és a lehető leghatékonyabban alakítják ki. 

Az eTukTuk elhivatott abban, hogy csökkentse a hagyományos, belső égésű motorral bíró tuk-tukok kibocsátását, amik jelenleg igen szép számban kerülnek forgalomba, mintegy 270 millióról van tudomásunk.

A cél tehát adott: költséghatékony járművek gyártása és kiváló infrastruktúra kialakítása.

Az eTukTuk a fentieken kívül a városi közlekedést is fejleszti egy sor mesterséges intelligencia- és blokklánc-megoldással:

Hatékonyság a mesterséges intelligencia által: A TUK token optimalizálja az útvonalakat, csökkenti a közlekedési dugókat, és leredukálja az üzemanyag-fogyasztást. Mindebben az MI van a segítségére. 

Környezetbarát újítások: A TUK érme előértékesítési törekvéseit összefonja környezetvédelmi célokkal, és támogatja a zöld közlekedéssel kapcsolatos kutatásokat.

Intelligens infrastruktúra: A TUK tokeneknek hatalmas szerepük van az intelligens közlekedési rendszerekben, és ebben a mesterséges intelligenciával felturbózott blokklánc-technológia támogatja.

Megelőző jellegű karbantartás: Az eTukTukok-ba beépített MI segít a villámgyors, és időben elvégzett karbantartásban, amivel meghosszabbítják a járművek élettartamát és létrehoznak egy megbízható járműflottát. 

Látogasd meg az eTukTuk előértékesítését itt

Az ázsiai csendes-óceáni térség közlekedési infrastruktúráját szén-dioxid-mentessé kell tenni – Avagy így működik az eTukTuk

bitcoin

A TUK token központi eleme az eTukTuk ökoszisztémájának, egy demokratikus, átlátható és biztonságos jövőt kínál. Célja a decentralizált növekedés támogatása.

A BNB Chainre épüló token egyszerű tranzakciófeldolgozást és megbízható hálózati üzemidőt biztosít a felhasználóinak.

A projekt multi-chain (BNB Chain és a Cardano láncok is) megközelítése a projekt bővülését eredményezheti.

Az eTukTuk lehetővé teszi a stakinget is, és jutalmak szerzésére ad lehetőséget. A jelenlegi APY hozam egészen bámulatos, mintegy 213%-os.

Küzdj te is az eTukTuk-ban rejlő blokklánc technológia erejével az éghajlatváltozás ellen!

Köves a projektet az X-en, a Discordon és a Telegramon, hogy értesülhess a legfrissebb hírekről és frissítésekről.

Csatlakozz az eTukTuk előértékesítéséhez itt

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!