Shiba Inu (SHIB) technikai elemzés 01.17.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Shiba Inu (SHIB)

A Shiba Inu (SHIB) január 3-án mélyen visszaesett, miután a Bitcoin (BTC) erős eladási nyomással szembesült.

Az árfolyam késznek tűnt a lejtmenetre, de egy héttel később megtörte a medvés piaci struktúrát.

Egy héttel ezelőtt egy bálna 10,27 millió dollár értékű SHIB-et vont ki a központi tőzsdékről.

Ez olyan spekulációkhoz vezetett, hogy az árak emelkedésre készülnek, és néhány nappal később valóban 10% közelébe emelkedtek. Ez ismét bika irányba tolta el a piac szerkezetét.

December végén a 0,00000916 dollárnál lévő bikás rendelési blokkot erős keresleti zónának tekintették.

Az 50%-os Fibonacci-retracement-szinttel való egybeesése bónusz volt. Januárban mégis jelentősen felerősödött az eladási nyomás.

A 78,6%-os szintet 0,00000827 dollárnál teszteltük, és jelentős pattanás következett be. Január 7-én a SHIB újabb medvés gyertyát állított be.

Ezt egy héttel később egy struktúratörés követte, ami bikás rendelési blokkként jelölte meg (zöld).

A cikkírás idején a SHIB éppen e zóna felett kereskedett. Az OBV-je januárban emelkedést mutatott, de a lendület továbbra is a medvéknek kedvezett. Az RSI küzdött, hogy a semleges 50-es érték fölé emelkedjen.

A rövid távú piaci hangulat felméréséhez elemeztük az elmúlt két hét Open Interest trendjét.

A várakozásoknak megfelelően az OI drámaian csökkent 3-án, amikor az árak lezuhantak. Azóta az OI nem tudott helyreállni.

Az árak minden egyes megugrását, mint például a január 8. és 11. közötti időszakot, nem kísérte az OI emelkedése. Ez a határidős piac meggyőződésének hiányát jelezte.

Az elmúlt három napban az OI az árral együtt csökkent, ami rövid távon medvés hangulatot jelez.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!