Injective (INJ) technikai elemzés 01.17.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Injective (INJ)

Az Injective (INJ) ára december 20. óta a 31 és 43,51 dolláros szintek között konszolidálódik, ami egy széles sáv, amely a várhatóan növekvő volatilitás miatt hamarosan szűkülhet.

A token árfolyama a Bollinger-indikátor határain belül mozog, a mutató középvonala által kínált támogatás tetején ül 38,49 dollárnál, miközben szembekerül a felső sávjával 42,74 dollárnál.

A Relative Strength Index (RSI) lefelé tart, csökkenő lendületet mutat, és hamarosan a jelzővonala (sárga) alá kerülhet, ami egy medvés átmenetet jelöl, ha a pálya fennmarad.

A Moving Average Convergence Divergence (MACD) szintén a jelzővonal (narancssárga) alatt mozog, miután december 27-én alatta keresztezte azt. Ezek azt mutatják, hogy az esélyek a lefelé mutató irányba hajlanak.

Ha a medvék lehetőséget kapnak, az Injective árfolyama elveszítheti a Bollinger-mutató középvonalának köszönhető támaszt, potenciálisan megjelölve az alsó sávját 34,24 dollárnál. Súlyos esetben a visszaesés során az INJ tesztelheti a 31 dolláros támaszszintet.

A másik oldalon a megnövekedett vételi nyomás felfelé küldheti az Injective árát, valószínűleg tisztázva a felső Bollinger sávot 42,73 dollárnál, mielőtt megjelölné a 43,51 dolláros ellenállási szintet.

Egy e szint feletti áttörés és zárás, amely likviditásgyűjtési gyakorlatként indulna, az INJ magasabb csúcsot könyvelhetne el, és potenciálisan elérhetné a 45,296 dolláros tartományi csúcsot, amely 25%-kal a jelenlegi szintek felett áll.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Miért nem emelkedik az altcoinok árfolyama?

Egy ismert kriptoelemző, Miles Deutscher rámutatott egy alapvető problémára, amely miatt az altcoinok lemaradnak a növekedésben a jelenlegi piaci ciklusban. Minden nap ezer új versenyző lép...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!