Samson Mow szerint a bitcoin sokak által várt blokkjutalom-feleződése megoldhatja a vezető kriptopénz árfolyamának problémáit, a mostani árszint ellenére.

Arra sürgeti a befektetőket, hogy tartogassák befektetéseiket, ugyanis a 2020. májusi esemény egyre közelebb és közelebb kerül – legyen az árfolyam akármilyen.

Mow szerint a feleződés megoldhatja a bitcoin árfolyamának problémáit

A közösségben egyre többen aggódnak a bitcoin árfolyama miatt, ugyanis a napokban az 7000 dollár alá is benézett. Az ár ugyan 7129 dollárra emelkedett a cikk írásakor, azonban a feleződést megelőzően egyre több a szkepticizmus.

Samson Mow, a Blockstream stratégiai vezetője mindenesetre úgy hiszi, hogy a feleződés ismét megemeli a bitcoin értékét, a készlet csökkenésével.

Mow egy Forbes-cikkre reagált, melynek címe „a bitcoin nem Kína miatt zuhant be, hanem azért, mert nincs szükséged rá.”

Elmagyarázta, hogy a 9000 dolláros szinten naponta több mint 16,2 millió dollár szükséges ahhoz, hogy az árfolyam stabil maradjon a naponta kibányászott 1800 bitcoin ellensúlyozása érdekében..

A feleződéssel csökkenni fog a bitcoin készlete, így elméletileg a bányászoknak magasabb árfolyamon kell eladniuk a bitcoint, ha tartja magát a napi 16 millió dolláros érték.

Samsonnak azonban meggyőződése, hogy egy bányász, aki képes eladni, ugyanannyi hasznot termelhet, mint egy befektető, aki tartalékol.

Azt mondta:

„A kibányászott bitcoinok ’már a piacra kerültek. Egy bányász, aki tartalékol ugyanolyan, mint egy befektető, aki tartalékol.”

Olvastad már? Hiába a 18 millió bitcoin – valójában sokkal kevesebb érhető el

Forrás: coingape.com

Kiemelt kép: cryptocrunchapp.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂