Robert Kiyosaki szerint további bankcsődök várhatók

-

Robert Kiyosaki a gazdag papa könyvek népszerű szerzője a Silvergate Bank körüli problémák, és a Silicon Valley Bank összeomlása kapcsán úgy nyilatkozott, hogy valószínűleg újabb bankok is terítékre kerülnek majd.

Korábban már megosztotta a követőivel, hogy a világgazdaság az összeomlás határán van, bankpánikra, mentőcsomagokra, és pénzügyi veszteségekre kell készülni.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Silicon Valley Bank a hét közepén állt le, az USA pénzügyi hatóságainak az utasítására, a Silvergate Bank pedig csődöt jelentett.

Kiyosaki szerint nem ezek lesznek az utolsók, hamarosan újabb bank vagy bankok állnak be a sorba.

„Kettő elesett, de hamarosan jön a harmadik. Fizikai aranyat és ezüstöt kell vásárolni. Nem ETF-et. Mikor a harmadik bedőlés is megérkezik, a nemesfémek ralizni fognak.”

Kiyosaki régóta ajánlja a követőinek az aranybefektetést. Februárban úgy tweetelt, hogy szerinte 2025-re a sárga nemesfém árfolyama elérheti az 5000 dollárt, az ezüst pedig 500 dollárig menetelhet.

Az idei évre az arany esetében 3800 dollárt jósol, míg az ezüstöt 75 dollárra várja.

Az író bevallottan nem rajong a papír-alapú befektetésekért, és mindig arra inti a követőit, hogy kerüljék el a befektetést a különböző részvényekbe, ETF-ekbe, kötvényekbe vagy alapokba.

A bitcoint is többször megemlítette már, és számos alkalommal hivatkozott a kriptopénzre, mint az emberek pénzére.

Teljesen automatizált kereskedési szoftver, ami éjjel-nappal teszi a dolgát, ez a Zeta Broker! Próbáld ki akár ingyenes demószámlán most!

Februárban azt mondta, hogy elképzelései szerint a BTC elérheti az 500 ezer dolláros árfolyamot 2025-re, és úgy fogalmazott, hogy mikor a Federal Reserve újraindítja a pénznyomtatót, és több billió dollárt önt a piacra, akkor a bitcoin, az arany, és az ezüst birtokosai jól fognak járni.

Kiyosaki nemrégiben úgy tweetelt, hogy a világgazdaság jelenleg az összeomlás határán jár, és ő bankpánikra, tőkekontrollra, mentőcsomagokra számít.

Valamivel korábban pedig arra figyelmeztette a nyilvánosságot, hogy szerinte már elkezdődött a globális recesszió, és növekedni fog a csődök száma, a munkanélküliséggel és a hajléktalansággal együtt.

zeta

Olvastad már? A Bitcoin befektetők pánikba, mindenki retteg a hétfői naptól

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Federal Reserve a bankválság ellenére ismét kamatot emel

Az eddigi legjelentősebb ülését követően a Federal Reserve újabb 25 bázispontos kamatemelés mellett szavazott. A döntés vitatott volt, mivel ellentmondásosak voltak a vélemények arról, hogy...

12%-kal nőtt a SushiSwap TVL-je az utóbbi hónapban

A SushiSwap (SUSHI) főkönyvvel kapcsolatos tevékenységek egyre szilárdabbak maradtak. Meglepő módon ez annak ellenére volt így, hogy nemrégiben kiderült, hogy az automatizált piacmaker (AMM) az...

Közeledik a 30 ezerhez a Bitcoin árfolyama

Egyes elemzők úgy vélik, ha az USA makrogazdasági adatai kedvezően alakulnak, akkor a BTC akár át is törheti a 30 ezer dolláros ellenállást. A Federal...

A Zeta Broker kereskedési robot beállítása és használata

Ebben a cikkben a Zeta Broker éles számlára történő beállítását mutatjuk be hasznos tanácsokkal, tippekkel és trükkökkel kiegészítve. Weblapunk itt érhető el, ahol regisztráció után ingyen...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!