Ripple (XRP) technikai elemzés 08.27.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ripple (XRP)

Augusztus 22. óta a Ripple (XRP) rövid távon a 0,50 és 0,53 dollár közötti tartományban mozog.

A határidős piaci adatok péntektől (augusztus 25.) pozitív finanszírozási arányokat és javuló keresletet mutattak.

De az XRP-nek a közzétételkor kettős túlsúlyos akadálya volt az előrehaladáshoz.

Eközben a Bitcoin (BTC) továbbra is 26 ezer dollár körül ingadozott. A BTC extra veszteségeit nem lehetett felülírni, különösen akkor, ha a szeptemberi FOMC-ülés hawkish álláspontot képvisel.

A Relatív Erősség Index (RSI) az 50-es középérték körül ingadozott. Az elmúlt napokban egyenlő vételi és eladási nyomást és tartomány kialakulását érzékelteti.

Emellett a Chaikin Money Flow (CMF) is a küszöbérték közelében ingadozott, ami az ingadozó tőkebeáramlást jelzi.

Az XRP rövid távú sávja (0,50 dollár – 0,53 dollár) bővülhet, ha a fenti két semleges mérőszám a következő néhány órában/napban is fennmarad.

A Fibonacci-eszköz (sárga) az augusztusi csúcs és az augusztusi mélypont közé került.

Figyelemre méltó, hogy a 0,53 dolláros szint egybeesett a 38,2%-os Fib-szinttel.

Ezenkívül a 0,53 dolláros szint egybeesett az 50-EMA-val (exponenciális mozgóátlag). Tehát ez a szint még mindig döntő akadályt jelenthet a következő néhány órában/napban.

Bármilyen lefelé irányuló mozgás enyhülhet a 23,6%-os Fib szint és a heti bikás rendelési blokk (OB) 0,458 dollár – 0,494 dollár (zöld) között.

rippleFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 10.02.

Prémium Ethereum Classic (ETC) Az Ethereum Classic (ETC) örömmel terjesztette ki a szeptemberi fellendülést októberre. Szeptember 26-tól +10%-kal emelkedett, és a szerkesztés idején 16,80 dolláron kereskedtek vele. A rally...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!