Ripple (XRP) technikai elemzés 04.16.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ripple

Március 16-án a Ripple (XRP) 0,356 dollárról indított rallyt, hogy március 29-én elérje a 0,585 dollárt, és 64%-os nyereséget könyveljen el.

Az azóta bekövetkezett visszalépés megállt a 0,48-0,5 dolláros támaszterületen.

Az XRP árfolyamgrafikonok alacsonyabb időkeretének elemzése azt mutatta, hogy újabb mozgás készülődik a 0,6 dolláros ellenállás felé.

A magasabb minimumok kialakulása a 0,5 dolláros támasz megvédését követően, valamint az alacsonyabb idősávú bikás kilátások azt jelentették, hogy az XRP esetében a 0,53 dollár feletti kitörés valószínűsíthető. E szint újratesztelése vételi lehetőséget jelenthet.

A 20 és 50 periódusú mozgóátlagok bullish momentumot mutattak, ahogy az RSI is 59-es értéket mutatott.

Az OBV masszívan emelkedett az elmúlt héten, amikor az XRP lepattant a 0,5 dolláros támaszszintről. Az ármozgás két fő okból is bikás volt.

ripple

Az első a 0,505 dolláros középtartományi szint védelme volt. A tartomány 0,48 dollártól 0,529 dollárig terjedt, és az XRP április 2. óta ebben a tartományban kereskedik, ami rövid távon fontosnak jelöli ezeket a szinteket.

Az elmúlt tíz napban az XRP-bikák hősiesen védték a 0,5 dolláros jelzést, mivel ez egy pszichológiai kerek szám volt, mint a rövid távú középtartománybeli támasz, és ami a legfontosabb, egy magasabb időtávú szint is jelentőséggel bírt.

Az emelkedő BB szélességi mutató azt mutatta, hogy egy bővülési fázis következhet, ami megerősítette a bikás kitörés ötletét.

A második ok a magasabb minimumok kialakulása volt a 0,5 dollárról való megpattanás után, és egy egyórás bikás rendelési blokk lehetséges kialakulása.

Ha az XRP 0,53 dollár felett tud zárni egy órán, akkor a 0,515-0,525 dolláros terület újratesztelése vételi lehetőséget jelentene.

A bikák előre láthatják a tartományból való kitörést, és megcélozhatják a 0,58-0,6 dolláros területet, a következő nagyobb időtávú ellenállást.

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A szakértők szerint a legjobb altcoinok készen állnak a rövid távú nyereségre

Vendégbejegyzés A kriptopiac a fellendülés erős jeleit mutatja, felkeltve a tapasztalt befektetők és az újonnan érkezők figyelmét egyaránt. A bikás tendenciával a láthatáron a reflektorfény a kiválasztott...

A Cardano 1,7 milliárd dollárral növeli a piaci tőkeértéket

A Cardano, az egyik legmenőbb kriptovaluta, ma figyelemre méltó feltámadást tapasztalt, több mint 1,7 milliárd dollárral növelve piaci kapitalizációját. Ez a fellendülés a kriptopénzek piacán tapasztalható...

Három év börtönt kapott a biztonsági szakértő, aki két tőzsdét is meghekkelt

Ez az első eset, hogy az USA-ban börtönbüntetést kapott valaki azért, mert kihasználta egy okosszerződés kódhibáját, a bíróság ráadásul az ellopott 12 millió dollár visszafizetésére...

Az elemző masszív árrallyt jósol az altcoinok számára, amelyet a BTC feleződése vált ki, a SOL, DOT, TON, OP és BLP-re utalva

Vendégbejegyzés A kriptopiac egy izgalmas szakaszba lép, ahogy a Bitcoin következő feleződése közeledik. Az elemzők a kiválasztott altcoinok felé fordítják figyelmüket, jelentős értéknövekedést várva. Közülük a SOL, a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!