Íme Donald Trump NFT eladási sztorija, amit nem szabad kihagyni

-

Donald Trump akár 1 millió dollárt is kereshetett az NFT-k eladásából. A volt amerikai elnöknek a hónap elején a manhattani büntetőbíróságon történt vádemelése a Trump-témájú digitális gyűjteményének minimálára magasra ugrott.

Úgy tűnik, Donald Trump volt amerikai elnök non-fungible token (NFT) vállalkozása kifizetődőnek bizonyult.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Trump-témájú digitális gyűjtemény, amelyeket tavaly decemberben indítottak útjára, nemrég árat emeltek a milliárdos üzletember jogi problémái közepette.

A múlt hónapban Trump vád alá helyezéséről szóló pletykák a kollekció alapárának jelentős emelkedéséhez vezettek.

Donald Trump 100 ezer és 1 millió dollár között keresett az NFT-kből.

Az Egyesült Államok Kormányzati Etikai Hivatalához benyújtott pénzügyi közzétételi adatszolgáltatása szerint, amely részletesen beszámolt Donald Trump vagyonáról, a volt amerikai elnök akár egymillió dollárt is nettósított a Trump-témájú digitális gyűjtemény eladásából.

A bejelentésről a Citizens for Responsibility and Ethics in Washington (Polgárok a felelősségvállalásért és etikáért Washingtonban) nevű nonprofit szervezet számolt be, amely a kormányzati etikával és elszámoltathatósággal foglalkozik.

A bejelentésből kiderült, hogy a volt elnök a CIC Digital LLC-nél a menedzseri, elnöki, titkári és pénztárosi pozíciót töltötte be.

Ez ugyanaz a szervezet, amely megállapodást kötött az NFT INT LLC-vel, az NFT projekt létrehozójával.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A CIC Digital LLC-től származó jövedelem alatt a bejelentés továbbá a következőket tüntette fel: „100.000 és 1 millió dollár között”.

A CIC Ventures LLC további 5 millió dollárt szedett össze előadói megbízásokért.

Donald Trump 2022 végén került a címlapokra a képmását viselő NFT-k leleplezésével. A Polygonon verendő 45.000 NFT-t tartalmazó kollekció 24 órán belül elfogyott.

A digitális műtárgyak eredetileg 99 dollárba kerültek, de a kollekció megjelenését követő egy napon belül a minimálár elérte a 230 dollárt.

A kollekció eladásai jelentősen megugrottak, miután Trump megjelent a manhattani büntetőbíróságon, ahol 34 bűncselekmény vádjával vádat emeltek ellene.

zeta

Olvastad már? Bitcoin árprognózis áprilisra: Mi a következő lépés?

Forrás: ambcrypto.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Winklevoss ikrek társtulajdonosok lettek egy fociklubban

A Winklevoss ikrek a Real Bedford FC csapatában szereztek részesedést, az ismert bitcoin-rajongó, Peter McCormack fociklubjában. A terveik szerint a klubot a legjobbak közé akarják...

Egy amerikai szenátor is beszédet tartott a Bitcoin Policy Summit rendezvényen

Marsha Blackburn egyértelművé tette, hogy számára mennyire jól beleillik a bitcoin a magánszféra és a fogyasztóvédelem kategóriájába, és, hogy a jövőben a mainál sokkal nagyobb...

A 99Bitcoins lehet a következő berobbanó BRC20 token?

A Bitcoin ezen a héten kifejezetten erős arcát mutatta, nemrég ugyanis visszaszerezte a 70.000 dolláros árfolyamot, miután 5 százalékot emelkedett. Eközben az újonnan előértékesített BRC20...

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!