A nagy áprilisi árfolyamnövekedés már mögöttünk, most azonban úgy néz ki, hogy egy újabb – ezennel húsvéti dömpingnek lehetünk szemtanúi. A bitcoin ma reggel (8:00) 200 dollárral erősödött, most pedig már az 5600 dollárt feszegeti.

Olvastad már? Visszatekintő – így bányásztunk 2013-ban

Attól függetlenül, hogy véletlenül vagy okkal történt-e az esemény, a BTC ára az ünnepek után az egekben van. Amilyen gyorsan azonban az ilyen kiugrások megjelennek, olyan gyorsan el is tűnhetnek.

Éppen ezért kell nagyon óvatosnak lenni, és nem inni előre a medve bőrére. Talán már úgy néz ki, de a bikafutam még várathat magára.

Lehet, hogy ez egyfajta előfutár, de a jelek ezt még nem erősítették meg. A nagy, lefelé irányuló korrekció még mindig kilátásban van.

Az első áprilisi pénzbeáramlásról szóló cikkünkben már írtunk a Bart-formációról, melynek lényege az árak hirtelen megnövekedése majd lecsökkenése.

Egy ilyen eshetőséggel itt is számolni kell. Akkor ez nem következett be, amely némi örömre ad okot, de óvatosnak lenni sosem árt.

Ki adta a kezdeti lendületet?

Ez egy jó kérdés. Gyakorlatilag bárki keze benne lehet a dologban. Talán egy unatkozó milliomos, aki áprilisi tréfára adta a fejét, esetleg egy nagy hal, aki csak manipulálni szeretne a tőzsdén.

Forrás: kryptomagazin.sk

Khmmm.. Nem akarunk ujjal mutogatni.. Arthur Hayes, a BitMEX vezérigazgatója viszont híres saját tisztességtelen praktikáiról.

Nemrég például azt hallatta, hogy 2019-ben 10.000 dolláros bitcoinárat vár. A BitMEX persze sokat keresett a short squeeze-en és az előrejelzésen.

Forrás: kryptomagazin.sk


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép napod!

Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:

BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJM

LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE

ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53

KÖSZÖNÖM!