Peter Schiff: A bitcoin összeomlása értékes leckét adhat a „Z” generáció számára

-

Peter Schiff már ismert arról, hogy az arany nagy támogatója és a kriptopénzek kritikusa, jelenleg úgy hiszi, hogy a bitcoin összeomlása értékes leckét adhat a Z generáció számára, akik nagyobb arányban foglalkoznak a bitcoinnal.
Schiff szerint a bitcoin összeomlása „életre szóló bölcsességet adhat a Z generáció számára, a pénz elvesztéséről és arról, hogy tanuljunk a hibáinkból.”


Schiff már ismert a kriptoközösségben arról, hogy folyamatosan kritizálja a vezető kriptopénzt, korábban azt jósolta, hogy egy masszív eladással akár 1000 dollárig eshet a bitcoin árfolyama.
Szerinte a technikai mutatók afelé mutattak, hogy a bitcoin értéke 1000 dollárnál „fejezi be a mintázatot”, de idővel „sokkal lejjebb” mehet az értéke.
Schiff a múlt hónap során kérdőre vonta Bobby Lee, a BTCC tőzsde és a Ballet kriptotárca alapítóját, aki szerint 5-10 éven belül akár 1 millió dollárra emelkedhet a bitcoin értéke.
Schiff azt válaszolta, hogy „az efajta badarságok miatt sokan tartalékolnak, amíg a bálnák csendben elhagyják a hajót.”

Fontos megemlíteni, hogy a kriptoközösség számos tagja az „arany 2.0-ként” gondol a bitcoinra és úgy hiszi, hogy kiveheti a részét az arany 7 billió dolláros összértékéből.
A kriptoeszközök menedzselésével foglalkozó Grayscale Investments idén elindított egy reklámkampányt, melyben azt javasolta a befektetőknek, hogy ejtsék az aranyat és fektessenek bitcoinba.
A reklámkampány a Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) alapot reklámozta, mely lehetővé teszi a befektetők számára, hogy közelebb kerüljenek a bitcoinhoz, a kezelése nélkül. A Grayscale egy díj ellenében nyújta szolgáltatását.

Olvastad már? A Fed több milliárd dollárt nyomtat, hogy felpörgesse a gazdaságot

Forrás: cryptoglobe.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!