Peter Schiff már ismert arról, hogy az arany nagy támogatója és a kriptopénzek kritikusa, jelenleg úgy hiszi, hogy a bitcoin összeomlása értékes leckét adhat a Z generáció számára, akik nagyobb arányban foglalkoznak a bitcoinnal.

Schiff szerint a bitcoin összeomlása „életre szóló bölcsességet adhat a Z generáció számára, a pénz elvesztéséről és arról, hogy tanuljunk a hibáinkból.”

Schiff már ismert a kriptoközösségben arról, hogy folyamatosan kritizálja a vezető kriptopénzt, korábban azt jósolta, hogy egy masszív eladással akár 1000 dollárig eshet a bitcoin árfolyama.

Szerinte a technikai mutatók afelé mutattak, hogy a bitcoin értéke 1000 dollárnál „fejezi be a mintázatot”, de idővel „sokkal lejjebb” mehet az értéke.

Schiff a múlt hónap során kérdőre vonta Bobby Lee, a BTCC tőzsde és a Ballet kriptotárca alapítóját, aki szerint 5-10 éven belül akár 1 millió dollárra emelkedhet a bitcoin értéke.

Schiff azt válaszolta, hogy „az efajta badarságok miatt sokan tartalékolnak, amíg a bálnák csendben elhagyják a hajót.”

Fontos megemlíteni, hogy a kriptoközösség számos tagja az „arany 2.0-ként” gondol a bitcoinra és úgy hiszi, hogy kiveheti a részét az arany 7 billió dolláros összértékéből.

A kriptoeszközök menedzselésével foglalkozó Grayscale Investments idén elindított egy reklámkampányt, melyben azt javasolta a befektetőknek, hogy ejtsék az aranyat és fektessenek bitcoinba.

A reklámkampány a Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) alapot reklámozta, mely lehetővé teszi a befektetők számára, hogy közelebb kerüljenek a bitcoinhoz, a kezelése nélkül. A Grayscale egy díj ellenében nyújta szolgáltatását.

Olvastad már? A Fed több milliárd dollárt nyomtat, hogy felpörgesse a gazdaságot

Forrás: cryptoglobe.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂