Peter Brandt kétségeket ébreszt a Bitcoin bikafutás folytatásával kapcsolatban

-

A neves kereskedő, Peter Brandt kétségeket fogalmazott meg a Bitcoin jelenleg is tartó bikapiaci ciklusának fenntarthatóságával kapcsolatban.

Egy részletes elemzésben, amelynek címe: „A történelem azt mutatja, hogy a Bitcoin már tetőzött?”.

Brandt kiemeli a Bitcoin történelmi árciklusainak tendenciáit, amelyek arra utalnak, hogy a lendület idővel csökken.

bitcoin


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A csökkenő lendület a bitcoin bikaciklusokban

Brandt négy jelentős bikaciklust azonosított a Bitcoin történetében, a jelenlegi emelkedés pedig az ötödik.

Megjegyez egy aggasztó mintát: minden egyes egymást követő ciklusban csökkenő exponenciális előrehaladást tapasztalt, és az előző ciklus lendületének körülbelül 80%-át elveszítette.

A jelenlegi ciklusra alkalmazva ezt a tendenciát, Brandt a 72.723 dollár körüli potenciális csúcsot vetíti előre, amely szint nemrégiben már elérte a kereskedés során.

A feleződő eseményeknek a Bitcoin árfolyamára gyakorolt hatása ellenére Brandt hangsúlyozza az exponenciális hanyatlás kijózanító valóságát, és 25%-os esélyt sugall arra, hogy a Bitcoin már elérte a csúcsot ebben a ciklusban.

Spekulációk a piaci csúcsról

A piaci csúcs esetén Brandt spekulál a lehetséges árvisszaesésekről, és a 30.000 dolláros per BTC-s tartomány közepére való visszaesést, vagy akár a 2021-es mélypontok újbóli elérését vetíti előre.

Ugyanakkor úgy véli, hogy egy ilyen korrekció hosszú távon potenciálisan bikaerős lehet, és párhuzamot von az aranypiacon megfigyelt hasonló grafikonmintákkal.

Peter Brandt elemzésében értékes betekintést nyújt a Bitcoin piaci ciklusainak változó dinamikájába, és rávilágít az adatvezérelt elemzés jelentőségére a kriptopénzpiaci trendek megértésében.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Az ETFSwap (ETFS) előértékesítése csaknem elfogyott 750.000 dollár után, miért érdemes most beszállni!

Kiemelt kép

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!