Az ETFSwap (ETFS) előértékesítése csaknem elfogyott 750.000 dollár után, miért érdemes most beszállni!

-


Vendégbejegyzés


A legmodernebb decentralizált pénzügyi (DeFi) platform, az ETFSwap (ETFS) sikerrel megalapozta pozícióját, mint a kriptovilág következő nagy projektje.

A hatalmas erőforrásaival és előnyeivel ez az Ethereum-alapú, élenjáró platform forradalmasítani készül a központosított tőzsdén kereskedett alapok (ETF) szektorát.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az ETFSwap (ETFS) jelenleg az 1. fázisban lévő előértékesítése során már több mint 22,2 millió tokent értékesített, és a statisztikák szerint a következő napokban valószínűleg el fog fogyni.

Ha kíváncsi vagy a projekt hype-jára és őrületére, valamint arra, hogy a kriptoközösség miért vásárolja meg, akkor ez a cikk tökéletes neked. Lássunk bele!

ETFSwap: A hagyományos pénzügy (TradFi) találkozik a blokklánc innovációval

Az ETFSwap (ETFS) egy olyan innovatív blokklánc platform, amely a hagyományos pénzügyi (TradFi) piacok és a decentralizált pénzügyek (DeFi) világa közötti szakadékot zárja le.

A felhasználók és befektetők számára lehetővé teszi, hogy különféle TradFi ETF-ekbe vásároljanak, kereskedjenek és fektessenek be, miközben egyetlen ökoszisztémában élvezhetik a DeFi előnyeit.

A Real World Assets (RWA-k) hordozta potenciállal és a hatalmas pénzügyi vagyonkezelő cégek agresszívan indítanak Spot Bitcoin tőzsdén kereskedett alapokat (ETF-eket), jelentős forradalom kezdődik a kripto befektetések világában.

Az ETF-ek potenciális jóváhagyása várhatóan számos kriptovaluta értékét növeli, jelentősen vonzva új felhasználókat és növekedést a kriptoszférába.

Az ETFSwap (ETFS) segítségével a felhasználók kényelmesen kereskedhetnek és fektethetnek be az ETF-ek széles választékába, amely nem korlátozódik a kriptopénz ETF-ekre (Spot/Futures), az áru ETF-ekre, a piaci ETF-ekre és a fix kamatozású ETF-ekre.

A különféle ETF-osztályok közötti diverzifikációval a befektetők potenciálisan csökkenthetik a kockázatot és erősíthetik portfóliójuk hozamát, miközben különböző piaci szegmenseket és befektetési stratégiákat tesztelnek.

A DeFi platform lehetővé teszi a felhasználók számára azt is, hogy akár 10x-es tőkeáttételt alkalmazzanak a kereskedéseknél, hogy maximalizálják a befektetések hozamát.

Az ETFSwap (ETFS) másik előnye, amely miatt a befektetők bizakodóak a platformmal szemben, hogy a központi piac által általában megkövetelt KYC-ellenőrzés nem vonatkozik a platformra.

Teljesen decentralizált platformról van szó, így a befektetők azonnal elkezdhetik a kereskedést anélkül, hogy aggódnának a szabályozott szervek vagy közvetítők beavatkozása miatt.

A platform nem csak ezt kínálja, hanem biztonságos és átlátható infrastruktúrát is, mivel az egyik vezető blokkláncbiztonsági szolgáltató, a Cyberscope auditálta az okosszerződéseit, és biztonságosnak ítélte a velük való interakciót. Ez még inkább megerősíti az ETFSwap (ETFS) célját, hogy megbízható platformként működjön.

Az ügyfelek továbbá biztosak lehetnek a biztonságos és gyors tranzakciókban, mivel az ETFSwap (ETFS) optimalizálja a blokklánc-technológia lehetőségeit, hogy biztonságos, átlátható és hatékony kereskedési szolgáltatásokat nyújtson.

A blokklánc technológia hírnevével, amely lehetővé teszi a decentralizált kormányzást és az adatok megváltoztathatatlanságát, az ETFSwap (ETFS) ismét bebizonyítja, hogy a felhasználók számára a legjobb kereskedési platform.

ETFSwap

750.000 dolláros előértékesítés után több mint 25 millió ETFS token kelt el az előértékesítés során

Az ETFSwap (ETFS) volt az elmúlt napokban a kriptopiac legkelendőbb előértékesítése. Ennek oka, hogy az ETFS egy deflációs token, amely az ETFSwap ökoszisztémát hajtja, segít fenntartani az árat az ökoszisztémán belül, és hozzáférést biztosít a tulajdonosoknak a platformhoz.

Az ETFS tulajdonosai irányítási jogokkal is rendelkeznek majd, ami lehetővé teszi számukra, hogy beleszóljanak az ETFSwap (ETFS) jövőbeli irányába.

A platform nemrég zárta le zártkörű tőkebevonási fordulóját, amelynek során hatalmas összegű 750.000 dollárt gyűjtött össze intézményi és angyalbefektetőktől, akik megértették a DeFi szektor forradalmasítására irányuló elképzelését.

Az adománygyűjtést követően a piaci aktivitás nem volt más, mint bika, mivel az ETFSwap (ETFS) 1. szakaszának token előértékesítése, amelyet tokenenként 0,00854 dollárért árultak, már majdnem elfogyott, és már csak napok vannak hátra a végéig.

A második szakaszbeli előértékesítés 0,01831 dollárért kerül eladásra, a befektetők az első szakaszbeli előértékesítés lendületébe kerültek, hogy kihasználják a több mint 100%-os potenciális nyereséget, amelyet a tokenek megszerzése az első szakaszban jelent majd.

További információ az ETFS előértékesítésről:

Látogasson el az ETFSwap előértékesítésre
Csatlakozzon az ETFSwap közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Távozik a SEC-től a kriptocégek réme

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdebizottsága (SEC) végrehajtási osztályának kriptoeszközökkel és kibernetikai eszközökkel foglalkozó részlege vezetője kilenc évnyi szolgálat után távozott az ügynökségtől. Az ő...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!