Binance coin (BNB) technikai elemzés 04.27.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Binance coin (BNB)

A Binance coin (BNB) a múlt héten ígéretes bikarallyt mutatott be, mivel árfolyama több mint 8%-kal emelkedett.

Ezalatt egy bikamintázat alakult ki a coin árfolyamgrafikonján. Ha a BNB sikeresen áttör a minta fölé, akkor az árfolyama volatilis lehet felfelé.

A kényelmes heti rally után a coin volatilitása csökkent, mivel az utolsó napon csak minimálisan mozdult el. A CoinMarketCap szerint a BNB árfolyama az elmúlt 24 órában 0,5%-ot esett.

A cikk írásának időpontjában 600 dolláron kereskedtek vele, 89,8 milliárd dollárt meghaladó piaci kapitalizációval. A BNB volatilitása azonban hamarosan helyreállhat.

Faibik kapitány, egy népszerű kriptoelemző nemrég egy tweetet tett közzé, amelyben megemlítette egy bikás szimmetrikus háromszög mintázat kialakulását a coin árfolyamgrafikonján.

A minta feletti sikeres kitörés a BNB árfolyamának több mint 40%-os emelkedését is lehetővé teheti.

A befektetők is meglehetősen bizakodónak tűntek a BNB-vel kapcsolatban, és az értékének megugrását várták. Ezt jól mutatja, hogy április 25-én ugrott meg a coin súlyozott hangulata.

A közösségi volumene is magas maradt, ami tükrözi a népszerűségét a kriptoterületen.

Ezután más adathalmazokat is ellenőriztem hogy kiderítsem, valószínű-e, hogy a coin sikeresen teszteli a bikamintát.

A Santiment adatainak elemzése azt mutatta, hogy a BNB open interest-je az árfolyamával együtt nőtt. Ez azt sugallta, hogy a coin bikarallyja folytatódhat.

Ezenkívül a finanszírozási rátája meredeken csökkent. Az árak általában hajlamosak a finanszírozási rátával ellentétes irányba mozogni, ami tovább utal a következő napok bikarallyjára.

A technikai mutatók is elég optimistának tűntek. Például a Chaikin Money Flow (CMF) jóval a 0-s semleges szint felett volt. A szerkesztés idején 0,14-es értéket mutatott.

A jó hír az volt, hogy a Money Flow Index (MFI) meredek emelkedést regisztrált, ami növelte az áremelkedés esélyét.

A Bollinger szalagok azonban rámutattak arra, hogy a BNB árfolyama egy kevésbé változékony zónában van, ami azt jelenti, hogy most a coin árfolyama egy eddig nem látott emelkedést mutathat felfelé a közeljövőben.

Utána megnéztem a Hyblock Capital adatait, hogy megtudjuk a BNB lehetséges célpontjait, ha sikerül újabb bikarallyt indítania.

Elemzésem szerint a BNB számára létfontosságú, hogy 620 dollár fölé emelkedjen, mivel ezen a szinten a likvidáció erőteljesen megnövekedne.

A likvidáció növekedése gyakran árkorrekciót eredményez. Egy sikeres kitörés e szint fölé lehetővé tenné, hogy a coin árfolyama 650 dollár fölé emelkedjen.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!