Kutya, MI és még kolbász is: A WienerAI egy 3in1 mém érme 1000X-es esélyekkel

-

A részben kutya, részben AI, részben kolbász WienerAI (WAI) érme ICO-ja még csak nemrég indult el, de már slágernek számít, és a gyűjtése is nagy lendülettel halad.  Ez az erős ritmus pedig igazán jó jel.

A projekt egy nyerő formulát kapott el, hiszen mixeli a népszerű kriptotémákat, a kutyás mémeket és a mesterséges intelligenciát (MI).

WienerAI


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Stratégiai belépő egy több milliárd dolláros piaci résbe

Idén meglepően gyorsan terjednek a mém érmék és az MI-alapokkal bíró tokenek. Ebben a résben egyes projektek olyannyira sikeresek, hogy több milliárd dolláros nyereséget értek el.

A WienerAI egy vadonatúj mém érme-ökoszisztéma, amely remek stratégaként kiaknázza ezt a dinamizmust. A projekt egyedi “Sausage Army”, azaz „kolbászhadsereg” kampánya is futótűzként terjed a kriptopiacon. 

Szóval a mém érmék közössége az elmúlt évek során egyszerűen beleszeretett a kutyás érmékbe.

Ezt bizonyítja, hogy az első három legnagyobb mém érme bizony kutyás témát választott. Ha összeszámoljuk, együtt 35 milliárd dollár feletti piaci kapitalizációval bírnak.

WienerAI

Azok, akik még zöldfülűek a kriptopiacon, vagy teljesen idegen nekik ez a terep, ezen jócskán meglepődhetnek.

A mém érmék piaca viszont rövid időn belül igazolta, hogy nagy lehetőségek rejlenek a játékos ötletekben, és lökést adnak a spekulatív lendületnek.

Tulajdonképp minél meghökkentőbb egy téma, annál nagyobb sansza van arra, hogy vírusszerűen kiemelkedjen a mém érmék tömegéből.

Akármennyire is furcsa ez a dinamika, mégis ez a fő jellemzője a mém érmék piacának. Tény, hogy a piac kiismerhetetlen áringadozásai rengeteg befektető részére eredményeznek nagy veszteségeket, a stratégiai befektetők előtt még rengeteg kivételesen jövedelmező lehetőség marad.

A nyerő taktika egyszerű: vásárolj mém érméket előértékesítésen, amikor még nagyon kedvező az áruk.

Ezzel megsokszorozhatod a várt hozam nagyságát, amely 10X és 10,000X között is lehet.

Ugyanakkor ha egy érme ICO-ján fektetsz be, akkor csökkented a kockázatokat, és még a kiszállást is több időd van átgondolni.

A stratégiai befektetők igyekeznek elcsípni a WienerAI előértékesítését, hogy kihasználhassák az árengedményt.

Nézd meg a WienerAI oldalát

Kolbász DNS-t csempésztek az AI kutya ötletébe 

A WienerAI életében nagy szerepet játszik a „kolbászhadsereg” létszámának bővítése. Egy olyan lebilincselő sztorit mesél el, mely a 2132-es években játszódik.

A történet kiindulópontja az, hogy egy Építész, egy látnok őrült tudós egy fejlett kibernetikus kutyás mesterséges intelligenciát álmodik meg.

Azt mondják róla, hogy a valaha volt legfélelmetesebb mesterséges intelligenciájává, az univerzum legerősebb MI-jévé fejlődhet.  

Ám jön egy váratlan csavar, amikor valaki teljesen véletlenül hot dog DNS-t kever az MI-be. Így született meg a WienerAI, amely kibővített memóriájának és kifinomult tudásának hála folyamatosan fejlődik. A kolbász DNS kiemelkedővé teszi a WienerAI eredeti MI kutya koncepcióját.

WienerAI

A legjobb 100 kriptopénz piaci kapitalizációjának diagramjáról az olvasható le, hogy az MI érmék stabilabbak és erősebbek, mint a mém érmék.

A számok növekedésében egyértelműen az a megfigyelhető tendencia, hogy a mém érméket főleg a hype és a spekuláció viszi előre, a mainstreamben viszont csak rövid ideig szerepelnek.

Végülis ez logikus, hiszen ezek a tokenek vonzzák a gyors és exponenciális nyereség után kutató befektetőket. Ezen okok miatt a mém érmék piacán gyakoriak a hosszú távú fenntarthatósággal kapcsolatos problémák.

A tapasztalat az, hogy hosszú távon főleg a hasznosággal is rendelkező érmékkel érdemes foglalkozni. Ezeket az érméket azok a befektetők keresik, akiknek fontos a stabil növekedés. A mesterséges intelligencia alapú érmék eleget tesznek ennek a kívánalomnak. 

A WAI tokenomikája hosszú távú projektet eredményez, és rugalmas lekötési rendszere meggátolja a korai eladásokat.

Látogasd meg a WienerAI oldalát

A WienerAI lehet a következő 1000X mém érme?

Már javában megindultak a találgatások, hogy a WienerAI eljuthat-e egyszer több milliárd dolláros piaci kapitalizációig, hogy ezzel dobogós helyezést érjen el a legjobb mém érmék táborában.

Mivel az érme fenekén még ott van a tojáshéj, ezt korai lenne megjósolni. Annyi biztos, hogy az esélyei elég jók, hiszen a mesterséges intelligencia és a mém érme elemeinek bravúros keverése miatt 2024 egyik legígéretesebb mém érméje születhet belőle.

A WienerAI (WAI) jelenleg is tartó ICO-ja elindított egy FOMO-hullámot, így igen számottevő iránta az érdeklődés.

WienerAI

Az előértékesítés szakaszos felépítésű, és a legkorábbi vásárlók csupa vonzó kedvezménnyel és jutalommal lehetnek gazdagabbak. Az ICO-hoz korán csatlakozó  befektetők élvezhetik a kedvezményes árakat és a magas APY-t. 

A WAI közösség egyre nő, ami arra utal, hogy az elkötelezettség burjánzása nyomán a gyűjtés hamar zárulhat, és a tokent mielőbb bevezetik. Ahogyan pedig erősödik a lendület, az optimizmus is egyre nagyobb teret nyer.

A WAI előértékesítése pótolhatatlan lehetőséget kínál azok számára, akik a natív érméket még a tőzsdei bevezetés előtt szeretnék biztosítani. Ki ne vágyna kedvező kockázat-nyereség arányra!

Az ICO menetéről, a tokenigénylési folyamatról és a tőzsdei jegyzésről is olvashatsz érdekes részleteket, ha csatlakozol a WienerAI Sausage Army-hoz a Twitter és a Telegram oldalakon.

WienerAI

Nézd meg a WienerAI oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!