A BAYC legújabb rallyjának vizsgálata a 32 hónapos mélypontjáról

-

Az NFT Floor Price adatai szerint a vezető non-fungible token (NFT) projekt, a Bored Ape Yacht Club (BAYC) padlóárfolyama az elmúlt hónap legmagasabb szintjére emelkedett.

Mindez a kollekció értékének hosszan tartó csökkenése után történt, amely hároméves mélypontra nyomta a padlóárát.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A cikk írásakor a legalacsonyabb ár, amennyiért egy NFT a BAYC gyűjteményéből elkelne, 17 ETH volt, ami a jelenlegi piaci árakon 53.086 dollárnak felel meg.

Az NFT Floor Price adataiból az is kiderült, hogy utoljára március 10-én volt ilyen magas a gyűjtemény padlóárfolyama.

BAYC
Forrás: NFT Floor Price

A BAYC-nél megugrott az eladási volumen

Az NFT Floor Price adatai szerint a BAYC értékének rallyja április 22-én kezdődött, miután a padlóárfolyama 32 hónapos mélypontra, 1,99 ETH-ra zuhant.

A piac azonban ugyanazon a napon a BAYC kereskedési aktivitásának újbóli fellendülését tapasztalta, ami a padlóárfolyamát felfelé nyomta.

A CryptoSlam adatai szerint az elmúlt 7 napban a BAYC értékesítési volumene 84%-kal emelkedett, összesen 8 millió dollárra.

Ezen időszak alatt 168 értékesítési tranzakciót hajtottak végre, ami 48%-os növekedést jelent a BAYC heti értékesítési tranzakcióiban.

E hónapban eddig 530 tranzakciót hajtottak végre a gyűjteményből származó NFT-kkel.

A CryptoSlam adatai szerint a BAYC havi értékesítési volumene az elmúlt 26 napban 23,31 millió dollárt tett ki – ez 78%-os csökkenés az áprilisi 41 millió dollárhoz képest.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Hogyan teljesített ehhez képest a CryptoPunks?

Az NFT Floor Price adatai szerint a piaci kapitalizáció alapján legnagyobb NFT-kollekció, a CryptoPunks az elmúlt hónapban ellentétes tendenciát mutatott.

Valójában a megjelenésekor 37,98 ETH értékkel a padlóárfolyama 20%-kal csökkent az elmúlt 30 napban.

Az elmúlt hét teljesítményét vizsgálva kiderült, hogy az értékesítési volumene is nőtt.

A CryptoSlam adatai szerint a gyűjtemény értékesítési volumene összesen 16 millió dollárt tett ki ebben az időszakban, ami 445%-os növekedést jelent.

Érdekessége, hogy ez az értékesítési volumen mindössze 22 NFT értékesítési tranzakcióból származott.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Olvastad már? A vezető szakértő 1000%-os növekedést jósol a BlastUP esetében: hihető ez a növekedés?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Az amerikai részvények most még a bitcoinnál is jobb választásnak számítanak?

A bitcoin a második negyedévben alulteljesítette az amerikai részvényeket, és ez a tendencia a harmadik negyedévben is folytatódhat. Quinn Thompson, a Lekker Capital kripto fedezeti alap...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!