A vezető szakértő 1000%-os növekedést jósol a BlastUP esetében: hihető ez a növekedés?

-


Vendégbejegyzés


A híres közösségi média influencer és kriptopénz szakértő, Orbid, aki híres a nagy potenciállal rendelkező kriptók azonosításáról, nemrég kiemelte a BlastUP-ot egy X-en közzétett bejegyzésében.

Azt javasolja, hogy a token jelenleg alulértékelt és hamarosan elérheti a 10 dollárt.

Az, hogy ez a neves kriptoelemző felvette a BLP-t a must-watch listára, sokatmondó jel.

altEbben a cikkben elmélyedünk a BlastUP körüli jelenlegi hype mögött meghúzódó okokban, és értékeljük az esélyeit az előttünk álló fejvesztett hullámzásnak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A BlastUP magas hasznosságot kínál, biztosítva a zökkenőmentes DApp indításokat a Blast-on

A BlastUP február elején jelent meg a Blast L2 blokkláncon az első launchpadként, azzal a küldetéssel, hogy felturbózza a kripto startupok növekedését és bevételeit.

A platform számos innovatív eszközt kínál, amelyek célja, hogy a projekteket előre lendítse.

blastup

Csatlakozzon a BlastUP-hoz, hogy gyorsabban növekedjen és többet keressen

A BlastUP eszköztárában megtalálható a Launchpad Accelerator, amely segít a projekteknek a finanszírozás bevonásához szükséges dokumentáció és tokenomika létrehozásában.

Az ökoszisztémához csak magas kaliberű projektek csatlakozhatnak, ezért a BlastUP szigorú projekt-szűrést végez, hogy biztonságos és megbízható kriptokörnyezetet hozzon létre.

A BlastUP startol: az első projekt sikeresen elindult

A BlastUP, megerősítve hasznosságát mint launchpad platform, nemrég elindította a BlastUP alkalmazást, amely a CYBRO előértékesítésének ad otthont.

Az esemény különösen figyelemre méltó, mivel a BlastUP, miközben még mindig a saját előértékesítési fázisában van, a CYBRO alfa-értékesítésének ad otthont.

Ez az első indítás nemcsak a platform képességeit teszteli, hanem a BlastUP hivatalos bevezetésének is előkészíti a terepet.

Robusztus tokemonika növeli a BlastUP ($BLP) token értékét

A BlastUP natív tokenje a $BLP, amely számos előnyt biztosít a tulajdonosoknak:

  • exkluzív hozzáférés a tokenértékesítéshez
  • lehetőség a stakingre
  • hűségelőnyök a kezdeti DEX-ajánlatok (IDO-k) során.

Az 1 milliárd $BLP token teljes kínálatát átgondoltan osztják el a zártkörű értékesítés, az előértékesítés, a nyilvános ajánlatok és más szükséges területek, például a likviditás és a marketing között, amelyet egy strukturált megszolgálási ütemterv kísér, hogy biztosítsák a tokenek zökkenőmentes piacra kerülését.

A $BLP az előértékesítés során a piaci érték alatt van árazva.

A BlastUP éppen a BLP tokenjeinek előértékesítését bonyolítja le, amelyek a DEX-be való bevezetést követően most a piaci értéküknél alacsonyabb áron vannak beárazva.

Az előértékesítéshez már több mint 12.000 ember csatlakozott, és mindössze két hónap alatt több mint 5 millió dollárnyi pénz gyűlt össze.

Az előzetes értékesítés május végéig tart, így még mindig van esély arra, hogy vonzó áron megvásárolja ezeket az alulértékelt tokeneket.

Emelje kriptoportfólióját a $BLP tokenekkel

A BlastUP-nak nagyratörő tervei vannak, részletes ütemtervvel 2026-ig

Előretekintve a BlastUP-nak izgalmas tervei vannak. Az ütemtervében szerepel egy AI-vezérelt IDO-szűrő telepítése, új hozam- és $BLP staking programok bevezetése, valamint egy közösségi piactér és inkubációs program elindítása.

A BlastUP csapat emellett a jobb token- és likviditásmenedzsmentet szolgáló felhasználóbarát eszközökön is dolgozik, mint például az AI Launchpad Assistant és a likviditási pool elemzők, amelyek célja az innováció és a növekedés elősegítése a kriptoközösségen belül.

A BlastUP közösség erős támogatása további növekedést eredményez

A BlastUP aktív a főbb közösségi platformokon, mint az X, a Telegram és a Discord, és folyamatosan frissíti rajongóit izgalmas hírekkel és bejelentésekkel.

Emellett magával ragadó AMA üléseket is tartanak, amelyek kiemelik az átláthatóság és a nyílt kommunikáció iránti elkötelezettségüket.

A BlastUP közössége egy eleven és hűséges csoport, amely mindig szívesen megvitatja és dicséri a platform legújabb funkcióit és fejlesztéseit.

Kép forrása

Összefoglalva: A BlastUP értéke szárnyalni fog?

Az olyan meghatározó iparági influencerek támogatásával, mint az Orbid, és egy jól felépített ökoszisztémával, amelyet a kripto startupok ápolására és növekedésének felgyorsítására terveztek, a BlastUP egy olyan token minden jellemzőjét mutatja, amely jelentős értéknövekedésre van kilátásban.

A token stratégiai hasznossága a DApp-indítások megkönnyítésében és a robusztus tokemonika, amely staking lehetőségeket is tartalmaz, vonzó eszközzé teszi.

A lelkes és növekvő közösségi támogatással párosulva ezek a tényezők erősen arra utalnak, hogy a $BLP valószínűleg felül fogja múlni a várakozásokat a kriptopénzpiacon.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

A Chainlink készen áll a nagy kitörésre?

A Chainlink (LINK) hetekig tartó csökkenés után erős fellendülést produkált. A közelmúltban bekövetkezett fordulat során a 12,96 dollár körüli támaszszintet is átlépte. Az ebből a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!