Ripple (XRP) technikai elemzés 04.27.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ripple (XRP)

Az Ripple (XRP) esetében a hosszú távú csökkenő trend az utóbbi időben gyengül, és a heti grafikonon az 50 napos (kék) és a 200 napos (sárga) egyszerű mozgóátlagok (SMA) közötti rés napról napra szűkül.

Az eszköz 50 napos SMA-ja egy rövidebb távú átlag, amely tükrözi a közelmúltbeli ármozgásokat.

Másrészről a 200 napos SMA egy hosszabb távú átlag, amely egy eszköz általános trendirányát jelzi.

Ha a két mozgóátlag közötti rés szűkül, és az 50 napos SMA a 200 napos SMA alatt nyugszik, mint az XRP esetében, az gyakran gyengülő csökkenő trendre utal.

Azt jelenti, hogy az XRP rövidebb távú átlaga közelít a hosszabb távú átlagához, ami a lefelé irányuló lendület elvesztését jelzi.

Noha az XRP-re nehezedő lefelé irányuló nyomás gyengülhet, az egyéb kulcsfontosságú technikai mutatók leolvasása azt mutatta, hogy a medvés hangulat továbbra is magas.

A Chaikin Money Flow (CMF) például, amely az eszközbe be- és kiáramló pénzmennyiséget méri, a cikkünk megjelenésekor negatív volt, és március óta negatív.

A negatív CMF-érték a piaci eladási nyomás vagy az érmeelosztás kiugrását jelzi. Ez arra utal, hogy egy eszközből többet adnak el, mint amennyit vesznek, és a pénz kiáramlik az eszközből.

Az XRP felhalmozódásának csökkenését megerősíti, hogy a Accumulation/Distribution Line (ADL) értéke is csökkenő tendenciát mutatott a szerkesztési időpontban.

E mutató az eszközbe be- és kiáramló pénz kumulatív áramlását követi egy adott időszakban. Amikor ilyen módon csökken, az azt jelenti, hogy több piaci szereplő ad el, mint vesz.

Továbbá az XRP Squeeze Momentum Indikátor, amely a lendületet méri és a piac konszolidációs szakaszát követi az oldalazó piacon kereskedni kívánó kereskedők számára, piros lefelé mutató sávokat villantott. A mutató értéke január óta negatív.

Ha ilyen jellegű sávokat jelenít meg, akkor a szóban forgó eszköz lefelé irányú momentumot rögzít.

A token negatív irányú indexe (piros) a pozitív indexe (zöld) felett volt, ami arra utal, hogy az XRP medve ereje felülmúlta a bika erejét. Ha ezek a vonalak így alakulnak, akkor az eladási nyomás meghaladja a vételi lendületet a grafikonokon.

A cikk megjelenésének időpontjában az XRP árfolyama 0,52 dolláron állt. Az elmúlt egy hónapban az értéke közel 20%-kal csökkent a CoinMarketCap adatai szerint.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

A Chainlink készen áll a nagy kitörésre?

A Chainlink (LINK) hetekig tartó csökkenés után erős fellendülést produkált. A közelmúltban bekövetkezett fordulat során a 12,96 dollár körüli támaszszintet is átlépte. Az ebből a...

4 kriptoprojektet nevezett meg szakértő, amelyek idén nyáron nagy hozamot hozhatnak

Vendégjegyzés A bikafutás és az altcoin-szezon a láthatáron van, a piaci feltételek stabilak, az altcoinok pedig potenciálisan robbanásszerű növekedésre készülnek. Az iparági bennfentesek előrejelzése szerint bizonyos kriptoprojektek...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!