Peter Brandt a 23,5K dollár után megjósolta a bitcoin következő lépését

-

Peter Brandt elemző a bitcoin áráról tett közzé egy újabb jóslatot.

Ennek apropója, hogy a Federal Reserve kamatemelést jelenthet be, és a technológiai óriások a jövő héten negyedéves eredményekről számolnak be.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A bitcoin ára vasárnap elérte a 23,5K dollárt, miután az elmúlt 9 napban a 23K dolláros szint közelében oldalazott.

bitcoin
Forrás: tradingview.com

Azonban nem tudta tartani a szintet és visszaesett 23,3K dollárra.

A legendás kereskedő, Peter Brandt megosztotta előrejelzését a bitcoin árára vonatkozóan az elkövetkező néhány napra.

Az árfolyam a Fed kamatemelési döntése és a technológiai óriások negyedéves eredményei miatt kritikus hétbe lép.

A Bitcoin ára visszanyerte a 23,5K dollárt

Peter Brandt vezető kereskedő és elemző január 29-én egy tweetben osztotta meg a hétre vonatkozó Bitcoin-elemzését.

Az előttünk álló hét döntő fontosságú, mivel az amerikai Federal Reserve bejelenti kamatemelési döntését, amely valószínűleg a következő hónapokban is mozgatni fogja a piacokat.

Emellett olyan technológiai óriások, mint az Apple, az Amazon és a Google is beszámolnak negyedéves eredményeikről.

Peter Brandt a bitcoin árfolyamának esésére számít, mivel annak nem sikerül áttörnie az erős ellenállást, és továbbra is oldalazva mozog.

A bitcoin árfolyama januárban 40%-os ralit produkált, és a Fed kamatemelési döntése előtt gyengének tűnik. A kereskedők a BTC árfolyam-visszahúzódására várnak, hogy alacsony szinteken vásárolhassanak.

Ugyanakkor továbbra is optimista a bitcoin-árfolyamralit illetően, amely 2023 közepén 65.000 dollárig emelkedik.

Brandt szerint a BTC árfolyama eléri a 25.000 dollárt, majd 19.000 dollárig tartó korrekciónak lesz tanúja.

Ezt követően legalább 65K dollárig tartó rali következhet. Ugyanakkor úgy véli, hogy a jelenlegi piaci körülmények között nehéz megjósolni az árakat.

Michael van de Poppe és a Credible Crypto kriptoelemzői szintén a bitcoin árfolyamának visszahúzódását prognosztizálják a 25K dollár feletti masszív rali előtt.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A Fed potenciális kamatemelése továbbra is az elsődleges tényező, amely befolyásolja a Bitcoin mozgását.

Miközben a kereskedők azt találgatják, hogy az amerikai jegybank 25 bázispontos kamatemeléssel vagy egy újabb 50 bázispontos kamatemeléssel fog-e élni, a legutóbbi munkahelyi és inflációs adatok egy alacsonyabb kamatemelésre utalnak.

A CME FedWatch eszköze 98,4%-os valószínűséget jelez a 25 bázispontos kamatemelésre.

Az amerikai dollárindex (DXY) szintén 102 alatt mozog, oldalazva. A DXY valószínűleg továbbra is volatilis marad a Fed kamatemelési döntése előtt, és egy emelkedés a bitcoin árfolyamának csökkenését fogja okozni.

A bitcoinnal jelenleg 23.530 dolláron kereskednek, ami 2%-os emelkedést jelent az elmúlt 24 órában. A 24 órás mély- és csúcsérték 22.908 és 23.463 dollár.


Olvastad már? A technikai adatok 65%-os Litecoin összeomlásra utalnak

Forrás: coingape.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Mike Novogratz azt állítja, hogy a kripto lustálkodik

Mike Novogratz, a Galaxy Digital alapítója és vezérigazgatója a CNBC-nek adott június 1-jén adott interjújában őszintén értékelte a kriptovaluták jelenlegi helyzetét. "A kriptók " - jegyezte...

A Bitcoin robbanásszerű emelkedése jöhet

Henrik Zeberg prominens kereskedő bikás kilátásait fejezte ki a Bitcoinról, több kulcsfontosságú tényezőre hivatkozva, amelyek alátámasztják álláspontját. Egy nemrégiben közzétett tweetjében Zeberg kiemelte a Bitcoin és...

Ethereum technikai elemzés 06.01.

Prémium Ethereum Az Ethereum árelemzése azt tükrözi, hogy a medvék átvették az irányítást a piac felett, miközben a bikák küzdenek a lendület visszaszerzéséért. Az eladási nyomás hatására...

Az amerikai befektetési bank TD Cowen bezárja kripto üzletágát

Az amerikai befektetési bank, a TD Cowen bejelentette, hogy egy évvel az indulás után bezárja kriptopénzekkel foglalkozó egységét, a Cowen Digitalt. A bank 2022 márciusában indította...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!