Egy kulcsfontosságú metrika szerint további Ethereum növekedés várható

-

Az Ethereum (ETH) árfolyama egy masszív kitörés szélén áll, és egy kulcsfontosságú metrika még tovább erősítheti az emelkedést.

Az Ethereum (ETH) árfolyama jelenleg mintegy 30%-os éves nyereségen van túl, amit a zászlóshajó kriptopénz mindössze három hét alatt ért el.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Annak ellenére, hogy az alacsonyabb időkeretek szintjei mentén előfordul néhány medvés jelzés, a bikáknak mégis sikerült megőrizniük a domináns pozíciójukat.

Az Ethereum legfontosabb mérőszámai ATH-t értek el

Az elmúlt hetekben az ETH egy hullámvölgyben volt, és a nagyjából 1200 dolláros árfolyamról a legutóbbi 1568 dolláros csúcsra emelkedett.

Ez egy hihetetlen felfutás volt a második legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptó számára.

Az árfolyam 2023 január eleje óta több mint 32%-kal emelkedett, és jelenleg fontos támaszszintek felett konszolidálódik.

Az Ethereum kereskedési volumene az elmúlt huszonnégy órában több mint 14%-kal csökkent, ami arra utal, hogy a jelenlegi szinteken nincs jelentős vásárlási nyomás.

Az Ethereum Shanghai frissítését azonban az ETH tulajdonosai nagyon várják, mert arra számítanak, hogy ez új magasságokba repíti a coin árfolyamát a kriptopiacon.

A Shanghai fork várhatóan 2023 márciusában válik működőképessé.

A legfrissebb frissítés szerint pedig az ETH 2.0 letéti szerződés összértéke éppen most érte el az eddigi legmagasabb értéket, 15.513.575 ETH-t.

Ethereum (ETH) árfolyam-emelkedés

Nos, ez egy kulcsfontosságú mérőszám, amely meghatározza a piaci szereplők növekvő bizalmát a vezető blokklánchálózatban.

Ez viszont bullish forgatókönyvet mutat az altcoinok királya számára a hosszú távú árak tekintetében.

Továbbá, egy alacsonyabb időkeretben, ha a Federal Reserve békésebb rektorikára vált, válaszul arra a tényre, hogy egyes adatpontok az infláció csökkenését jelzik, fordulat következhet be a monetáris politikában.

Ez azt jelezné, hogy a piacnak igaza volt, és ez az emberek kockázatos eszközök iránti étvágyának növekedéséhez vezetne.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Az ETH árfolyama esetleg áttörheti az 1688 dolláros szintet, és akár az 1928 dolláros szint felé is megugorhat, de lehet, hogy a lélektani 2000 dolláros mérföldkő előtt megáll.

Ezt az álláspontot olyan iparági szaktekintélyek is osztják, mint Michael van de Poppe, egy neves kriptoelemző, aki szerint az ETH tovább ralizhat az 1700–1730 dolláros szint felé, mielőtt bármiféle visszautasítással szembesülne.

Még a Rekt Capital álnevű kereskedési guru is úgy véli, hogy az Ethereum (ETH) árfolyama egyre közelebb kerül egy masszív kitöréshez.

A dolgok jelenlegi állása szerint az ETH-val jelenleg 1579,54 dolláron kereskednek.

Ez 1,62%-os csökkenést jelent az elmúlt 24 órában, szemben az elmúlt hét nap során tapasztalt 4,70%-os dömpinggel.

Olvastad már? Felfüggesztette az osztalékfizetést a Silvergate bank

Forrás: coingape.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Így készültek fel a Bitcoin bálnák a kriptopénzpiac növekedésére

A CryptoQuant vezérigazgatója szerint a bálnák long pozíciókat nyitottak, amikor a Bitcoin elérte a 29.000 dollárt, és 2023. augusztus elején megkezdték a felhalmozási fázist. Ki Young...

A Bitcoin adoptálása növekszik, mivel a BTC árai átlépik a 40.000 dollárt

A 2022 áprilisa óta először a 40.000 dolláros árszint fölé emelkedő rally közepette a Bitcoin (BTC) birtokában lévő címek száma meghaladta az 50 milliót. A Santiment...

Fogadjon a jövőre: 2024-es iGaming trendek

Vendégbejegyzés Az iGaming világa az elmúlt évtizedben jelentősen fejlődött, izgalmas kilátásokat teremtve mind a játékosok, mind az iparági szakértők számára. Az ágazati jelentésekből kiderül, hogy az elkövetkező...

A Bloomberg kripto szuperciklust jósol

A Bitcoin (BTC) árfolyamának közelmúltbeli emelkedése egy új kripto szuperciklus kezdete lehet, amely a világ legnagyobb kriptopénzét elképesztő 500.000 dollárig repíti. A Bloomberg hétfői jelentése szerint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!